Bilgisayar Bölümü Okumak İçin Ne Yapılmalı?

34ferit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yurt dışındaydım, birkaç ay önce ülkeme döndüm ve şimdide üniversite sınavlarına girmek istiyorum. Zaten bu sınav sistemini tam olarak kavrayamadım bir türlü, zannedersem yine değişmiş bazı şeyler, TYT, AYT, YGS vs.. Her neyse bunu bi şekilde kavrarız fakat sorunum şu ki; Matematik bilgim yok denecek kadar az, ben elektrik bölümü mezunuyum, fakat bilgisayar veya yazılım mühendisliği okumak istiyorum ama bunlar için MF-4. Ben hazirana kadar olan bu kısa süre içerisinde MF-4 için nereden başlamalıyım? Fizik'ten, Geometriden hiç anlamıyorum zaten, daha doğrusu unuttum. Ne yapmalıyım, Nasıl bir yol izlemeliyim? Ha, bu arada istediğim bölüm Hakkari'de bile çıksa gider okurum hiç sorun değil, Türkiye'nin hangi ili çıkarsa çıksın ama yeterki istediğim bölüm olsun. Hedefim en fazla 300 veya 290 falan. Ayrıca puan kırılma olayı kalktı değil mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı