Bilgisayar bootloopta kaldı

ghost2120

Hectopat
Merhaba bilgisayarımı normal bir şekilde kullanıyordum 20 dakikalığına kapattım ancak geri dönüp açtığımda bootlooplanıyordu. 3-4 saniye açık kalıyor kapanıyor CPU LED'i kapanmadan hemen önce kırmızı yanıyor tekrar açılıyor ve döngüye giriyor. CPU'nun 8 pinli kablosunu çıkartıp taktım işe yaramadı. Belki RAM'lerdendir dedim RAM'leri çıkardım geri taktım, tekini A2 slotuna taktım yine bir şey değişmedi. Şu an PSU'dan şüpheleniyorum ancak siz ne diyorsunuz?

Jbat1 zaten BIOS'u sıfırlıyor diye biliyorum.

Evet hocam pili çıkarttıktan sonra bir de onu denedim CMOS'u sıfırlamak için ancak nafile.

Güç kablosu dediğim PSU'nun priz kablosu haberiniz olsun. Ayrıca biraz daha uzun yapabilirsiniz.
Evet hocam onu bilgisayardan söküp denedim ancak şimdi bir kez daha uzun bir şekilde deniyeceğim

Evet hocam onu bilgisayardan söküp denedim ancak şimdi bir kez daha uzun bir şekilde deneyeceğim.

Maalesef işe yaramadı 1 dakika boyunca basıp çektim üstüne 1 dakika da basılı tuttum.

Hocam yararı olursa ayrıca detay ekleyeyim bilgisayar açılıyor CPU LED'i kırmızı yanıyor sönüyor sonra DRAM turuncu yanıyor en sonunda VGA beyaz yanıyor ve CPU tekrar kırmızı yanıp PC kapanıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı