Bilgisayar boşta 10 dakika bekleyince System %15 CPU kullanımı

Singua

Kilopat
Makaleler
1
RAM
16
Ekran kartı
3070 laptop
İşlemci
i7 11800h

Klavye mouse hareket ettirmeyince 10 dakika civarı bekletince böyle oluyor klavye mouse dokunduğum an azalıyor şu an %1 kullanımda neden böyle yardımcı olacak var mı?

Farklı bi sosyal medya platformunda(link verirsem banlanır mıyım bilmiyorum) şunu denemişler ve sorun çözülmüş:Aygıt Yöneticisi>Sistem aygıtları>Thunderbolt kontrolcüsü>Güç yönetimi>"Bilgisayarın bu cihazı güç korumak için kapatmasına izin ver" kutucuğunu kapatmayı deneyip, biostan Wake on Lan seçeneğini kapatırsanız işe yaradığını söylüyorlar.(bu çözümden önce thunderbolt kontrolcüsünün driverlarını güncellemeyi de deneyebilirsiniz önce)

7-8 dakika geçti Allahım lütfen düzelmiş olsun sıkıldım.

Hocam düzelmezse son olarak denerim.

Hocam Windows sistem değerlendirme aracı %100 CPU kullandı ekran gitti fareyi hareket ettirince geldi şimdi ekran kapama ayarını hiçbir zaman yaptım yine bekliyorum beynime kan sıçrıyordu yemin ederim.

Son düzenleme:
Korkmayın ya o en azından yazılımsal ben pcyle birlikte yere düşmüştüm.Gitti sol menteşenin tırnakları şimdi kapağı tutmuyor hafiften.

Korkmayın ya o en azından yazılımsal ben pcyle birlikte yere düşmüştüm. Gitti sol menteşenin tırnakları şimdi kapağı tutmuyor hafiften.

Vallahi ben de düştüm. Allah'tan bir şey olmadı.

Hocam aynı ya %12 oluyordu beter oldu.

Yeniden başlatıp bekleteyim bi.

Aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…