Termal macunu yenileyeli 2 ay oldu hocam.Hem miningdendir hem termal macun bakımı vs. yapabilirsin.
Mining olabilir format atın hocam.Termal macunu yenileyeli 2 ay oldu hocam.
SearchApp.exe diye bir dosya var hocam görev yöneticisinden baktım şimdi, Microsoft.Windows.Search klasöründe bulunuyor. O olabilir mi.
Kasanın arkasından çok fan sesi geliyordu, ben de onun üzerinde; o anda açtım bu konuyu. Bir kapatıp açma işlemi yaptım bilgisayarda; şuan 45-50 derecelerdeyim. Yalnızca tarayıcı açık.Mining olabilir format atın hocam.
Bence en iyisi format at.Kasanın arkasından çok fan sesi geliyordu, ben de onun üzerinde; o anda açtım bu konuyu. Bir kapatıp açma işlemi yaptım bilgisayarda; şuan 45-50 derecelerdeyim. Yalnızca tarayıcı açık.
SearchApp.exe diye bir dosya var hocam Görev Yöneticisi'nden baktım şimdi, Microsoft. Windows. Search klasöründe bulunuyor. O olabilir mi?
hocam devam ederse format atmayı deneyebilirsiniz.Biraz daha araştıracağım hocam, cevaplarınız için teşekkürler. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.