N Nabeeer Kilopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 8 GB RAM'im var ve sadece Opera açıkken 5GB kullanılıyor, eskiden oyunlara rahatlıkla girebiliyorken artık giremiyorum. RAM az diyor atıyor.
8 GB RAM'im var ve sadece Opera açıkken 5GB kullanılıyor, eskiden oyunlara rahatlıkla girebiliyorken artık giremiyorum. RAM az diyor atıyor.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Kasım 2020 #11 Benim anlık olarak 5.9 GB kullanıyor. Değerler normalin bir tık üstü. Artı 0 Eksi
KS KS N Nabeeer Kilopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #12 Peki Windows 8'e nasıl geçebilirim? Artı 0 Eksi
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Kasım 2020 #13 Melih245 dedi: Windows 10 klasik sorunu. RAM kullanımı fazla. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyordum. Windows 7'nin kullanım ömrü bittiği için Windows 10'a geçmiştim. Windows 8.1'e geçseydim keşke. Artı 0 Eksi
Melih245 dedi: Windows 10 klasik sorunu. RAM kullanımı fazla. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyordum. Windows 7'nin kullanım ömrü bittiği için Windows 10'a geçmiştim. Windows 8.1'e geçseydim keşke.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #14 Nabeeer dedi: Peki Windows 8'e nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 8 kötü geçmemelisin. Windows 10 candır. RAM takviyesi yapabilirsin. Hem geleceğe dönük olur. Artı 0 Eksi
Nabeeer dedi: Peki Windows 8'e nasıl geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 8 kötü geçmemelisin. Windows 10 candır. RAM takviyesi yapabilirsin. Hem geleceğe dönük olur.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.564 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #15 Ben Windows 8.1 kullanıyorum, arkada ETS 2, Discord, Steam, Google açık olmasına rağmen 5 GB RAM kullanıyor ( 6 GB RAM'e sahibim ). Windows 10'u eski sistemlerde önermiyorum, çok fazla RAM tüketiyor Azulaa dedi: Windows 8 kötü geçmemelisin. Windows 10 candır. RAM takviyesi yapabilirsin. Hem geleceğe dönük olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ben Windows 8.1 kullanıyorum, arkada ETS 2, Discord, Steam, Google açık olmasına rağmen 5 GB RAM kullanıyor ( 6 GB RAM'e sahibim ). Windows 10'u eski sistemlerde önermiyorum, çok fazla RAM tüketiyor Azulaa dedi: Windows 8 kötü geçmemelisin. Windows 10 candır. RAM takviyesi yapabilirsin. Hem geleceğe dönük olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 345582 Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 356 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #16 Nabeeer dedi: 8 GB RAM'im var ve sadece Opera açıkken 5GB kullanılıyor, eskiden oyunlara rahatlıkla girebiliyorken artık giremiyorum. RAM az diyor atıyor. Genişletmek için tıkla... Bir cevabım var: Windows 10 Gittikçe Windows 10 daha fazla RAM yiyor. Şu anda 5 Opera sekmesi ve Zoom açık, RAM kullanımım 6.6 GB. Bu arada, şu koca forumda Windows 10'un kötü olduğunu düşünen tek ben miyim? Sisteme fazla ağır oluyor. Yani tek iyi yanı en yeni Windows olması. Artı 0 Eksi
Nabeeer dedi: 8 GB RAM'im var ve sadece Opera açıkken 5GB kullanılıyor, eskiden oyunlara rahatlıkla girebiliyorken artık giremiyorum. RAM az diyor atıyor. Genişletmek için tıkla... Bir cevabım var: Windows 10 Gittikçe Windows 10 daha fazla RAM yiyor. Şu anda 5 Opera sekmesi ve Zoom açık, RAM kullanımım 6.6 GB. Bu arada, şu koca forumda Windows 10'un kötü olduğunu düşünen tek ben miyim? Sisteme fazla ağır oluyor. Yani tek iyi yanı en yeni Windows olması.
KS KS N Nabeeer Kilopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #17 Reset attım ve artık sadece 2.6 GB yiyor. Artı 0 Eksi