Bilgisayar boştayken %80 GPU kullanımı

torcak1

Hectopat
Daha fazla  
Bugün görev yöneticisini açtığımda bilgisaya boştayken GPU kullanımının %78 olduğunu gördüm. Kullanımın tamamını Radeon Settings yapıyor ama sebebini anlamadım. Görsellerde Chrome açık biliyorum ama kapattığımda da bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
388259
388260

Çözüm
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorunun Radeon ReLive özelliğinden kaynaklandığını öğrendim ve kapattığımda sorun çözüldü.
GPU'nu kullanan bir bitcoin virüsü olabilir. Sistemini Kaspersky Internet Security ile taratabilir misin?

GPU'nu kullanan bir bitcoin virüsü olabilir. Sistemini Kaspersky Internet Security ile taratabilir misin?

İlk aklıma gelen fakat video çözme motorunu kullanıyor, virüs ise o ilginç.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorunun Radeon ReLive özelliğinden kaynaklandığını öğrendim ve kapattığımda sorun çözüldü.
Evet, ekran kartın değil video motoru kullanılıyor. NVIDIA'da ShadowPlay sadece %20 civarında kullanıyor. AMD ise çok daha fazla. Ayrıca AMD'de bunun FPS'ye etkisi de daha yüksek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı