Çözüldü Bilgisayar çalışınca güçlü uğultu sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Yaklaşık 30 dakika önce bilgisayarı kapattım, herhangi bir sorun yoktu. Ancak az önce bilgisayarı açtığımda daha önce böylesini görmediğim bir uğultu ses konusu. Masadan kaldırıyorum kasayı ses kesiliyor. 2 Adet HDD var. Her biri 4'er adet vida ile kasaya montajlı durumda. Başka aklıma bir şey gelmiyor, tüm FAN'ları durdurdum ses hala var.

HDD ses yapabilir. İşlemci fanini durdurdun mu? PSU neydi ya da kullandığın diğer fanların markası.
Anakart: ECS H61h2-M17 | CPU: Intel i5 3470 | GPU: Asus Rog Strix RX 580 T8G | SSD: Adata SU650 120 GB | PSU: Thermaltake 600W +80 | Soğutma: Cooler Master Masterliquid Lite 240 | RAM: 2*4 GB 1600 MHZ DDR3

Tüm FAN'ları durdurdum, PSU fanını durdurmam mümkün değil. Zaten belalı bir PSU, bulaşmak istemiyorum. Diğer FAN'lar Rampage, onlardan gelmiyor ama. Sıvı soğutma pompasından gelme ihtimali var mıdır?

HDD'lerin vida ve temas eden kısımlarını gövdeden ayıran bir plastik oluyor. Belki titreme ile ses yapıyordur HDD.
Onun dışında bir tek PSU opsiyonu kalıyor zaten.
HDD'ler tamamen sökülerek deneme yapılabilir.
PSU'yu yerinden söküp kasa dışına koyarak da deneme yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…