Bilgisayar çalışırken aşırı fan sesi ile görüntü gitmesi

Oyuncu42

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, daha önce bilgisayarım yine bu sorunu vermişti geri açtığım da bu sefer hiç görüntü gelmemişti. Garantiye gönderdiğimde, sorunun işlemcide olduğunu ve değiştirdiklerini söylediler. Geldikten 2 gün sonra yine bu sorun oluştu. Genelde ETS 2 oynarken araç alacağım zaman mapa baktığım zaman kendiliğinden görüntü gidiyor ve aşırı fan sesi geliyor. Ama bilgisayar hala çalışıyor tüm kontroller hala açıkdı. Sizce sorun donanımsal mı yazılımsal mı? NVIDIA'da sürücüyü manuel olarak yüklenmiştim sonra otomatik olarak hep güncelledi acaba sorun bunda mı deyip silip tekrardan daha düşük bir sürümü yükledim yine bir şey değişmedi sizce sorun nedir?

Bu arada sistem?
Galax GTX 1660 Ti ekran kartı.
ASRock B450M-HDV anakart.
16 GB RAM 3000MHz.
500W PSU.
Ryzen 2700X işlemci.
1 TB HDD+480SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_20200314_133530.jpg
    IMG_20200314_133530.jpg
    622,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu hayatı yapacak 2 sey; Ekran kartı ya da PSU, en sık yapan ekran karti. Ekran kartinin yeni surumu geldi 442.59. PSU marka model neydi?

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın ve güncel surumu yükleyip bir deneyin.
Efendim dark dı galiba
Direk uygulamalar kaldırma programından kaldırdım eski sürümü yükledim olmadı birde DDU ile kaldırayım dönerim size

Arkadaşımda da seninkinin aynısı ama oyunda hiç vermiyor ama PC 20-30 dk boş bırakınca veya internette gezerken veriyor. Arkadaşımın sistem R5 1600 12nm -ASUS RX580 4 GB Dual - 16 GB 3000MHz RAM FSP 650W 80+ PSU var. Driver tekrar kurduk ama gene bazen devam ediyor onda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı