Bilgisayar çalışmıyor fanlar dönmüyor

hAllederiz

Kilopat
Arkadaşlar herkese merhaba, kasam eskiydi ve boş kasa satın aldım. Eski kasadaki parçaları söktüm, montaj için Vatan'da çalışan bir arkadaşımı çağırdım. Eski kasayı çöpe atarken fan ayağını'da atmışım çalışmaz diye. Bilgisayarcı'ya gidip fan ayağının olup olmadığını sordum, bilgisayarcı'da bir anakart'dan fan ayağını söküp keserek benimkine monte etmeye çalıştı. Fakat yapamadı bu esnada'da anakart bayağı yamuldu kırılacak gibi oldu. Fan ayağını internet'den sipariş ettim, kablolamayı yaptık. Anakartın ışıkları yanıyor fakat hiçbir fan dönmüyor. ( stok fan - ekran kartı ) Anakart modeli: ASUS A320M-E. Problem sizce neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran atsaydin en azından bakardık. Kahin degiliz ayrıca kasa içini başka kasaya gecirirken anakart fanını cikartman gerekmiyor ki. Olan olmuş kasanin power start kablolarini dogru yere taktiginizdan eminmisiniz.

Kendi sorunun cevabını vermişsin hassas bir parçayı bükmekte nedir yahu o nasıl "bilgisayarcıymış".
Ama ışıkları yanıyordu. Neredeyse bu kadar bükülmüştü, zarar gelmiş olabilirmi ?

Dosya Ekleri

• 2870B489-16AC-4A0D-9F2D-7F4E4EF8AED1.jpeg
    2870B489-16AC-4A0D-9F2D-7F4E4EF8AED1.jpeg
    595,5 KB · Görüntüleme: 97
Ama ışıkları yanıyordu. Neredeyse bu kadar bükülmüştü, zarar gelmiş olabilirmi ?
Kasadan resimdeki kısıma takili kablolari cikarip tornavida ile değdir birak hepsini dene. Belki yanlis takilmis olabilir. Bazi anakartlarda yazar power sw Vs.

Dosya Ekleri

• 20191106_170448.jpg
    20191106_170448.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 89
Kasadan resimdeki kısıma takili kablolari cikarip tornavida ile değdir birak hepsini dene. Belki yanlis takilmis olabilir. Bazi anakartlarda yazar power sw Vs.
Takan kişi zaten eski vatan çalışanı internete PC F Panel yazıp o şekilde yaptı.
Problem anakart yamulduğu için mi? Işıkları yanıyor ama anakart'ın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı