Fanlar çalışmıyor

@BilgisayarKurdu hocam evet kasadaki fanlar fan kontrol cihazına bağlı ve cihazdaki güç girişi PSU'nun güç girişine bağlı. Fakat şuan fan çoklayıcı kablosunun güç girişi PSU'nun güç girişine bağlı. Yani fanların çalışması çoklayıcı sayesinde oldu. Hepsiburada.com'a göndereceğim bakalım nasıl olacak inşallah yaparlar.

Hiç merak etme yaparlar. Bu süre zarfında uzay montaj olarak kullanmayı mı düşünüyorsun yoksa geçici olarak başka bir kasaya mı taşıyacaksın ?
Birde servis kaç gün istiyor bu işlem için ?

Aslında servise doğrudan göndermeyeceğim. Hepsiburada.com'a göndereceğim onlarda servise yollayacaklar bildiğim kadarıyla. Valla her iki montaj şeklini yapmayı düşünmüyorum. Ancak kasa sağlam bir şekilde elime ulaşırsa o zaman kasaya yine montaj yapıp o şekilde kullanacağım. Bir sorum daha olacak. Şimdi ben lehim kalemi ve voltaj cihazı gibi gerekli malzemeleri alsam kendim tamir yapabilir miyim? Fakat şöyle sorun var. Bu konudan anlayan birine gidip nasıl yapıldığı hakkında adım adım bilgi almam lazım.:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı