Bilgisayar çalıyor ama monitöre görüntü vermiyor

EnesVR1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar bundan birkaç gün önce anakartım kısa devre yaptı ve yenisini sipariş verdim. Bugün yeni anakartı sisteme takıyorum bilgisayarım çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor BIOS'a giremiyorum sinyal yok yazıyor. Ne yapacağımı şaşırdım sistemi toplayalı 1 hafta olmadan yaşamadığım aksilik kalmadı yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim.

Hocam o zaman ya anakart sorunlu ya da BIOS sürümü eski. Dediğim gibi bir bilgisayarcıya gösterin.

Siz anakartı alırken test görüntüleri vs istediniz mi?
Hocam bilgisayarcı akşam gelip bakacak fakat sistemi açtığımda ekran kartının fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor.Sistemi kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor bende powerden kapatıyorum ordan kapatınca ekran kartında 2 tane kırmızı ışık yanıp sönüyor.Ekran kartı bozulmuş olmasın.

Ön panel soketlerini doğru yerlere taktınız mı? Kapanmaması o yüzden olabilir. Güç butonundan açılıyor mu?

Gerçi bilgisayarcı gelecek nasıl olsa ne yazsak boş. Dilerim önemli bir sorun yoktur.

Ön panel soketlerini doğru yerlere taktınız mı? Kapanmaması o yüzden olabilir. Güç butonundan açılıyor mu?

Gerçi bilgisayarcı gelecek nasıl olsa ne yazsak boş. Dilerim önemli bir sorun yoktur.
Hocam hakkını helal edin zamanınızı aldım.Güç tuşundan açılıyor fakat kapanmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı