Bilgisayar çöktü!

Hüseyn Alieff

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1521648269
Arkadaşlar bir kaç gündür aynı sorunla karşılaşıyorum. Windows 7'de mavi ekran hatası, işlem durduruldu hatası, hatta brovser çöktü hatası bile aldım. Formatlayıp Windows 8 kurduğumda aynı şeyler devam etmeye başladı.
Mavi ekran hatası, Memory dual channel kullanıyorum. RAM'in birini çıkardım. Her şey yolunda fakat neye giriyorsam işlem durduruldu hatası veriyor. Aynı brovser çöktü hatası. BIOS sıfırlayıp yeniden mi format atsam, ne artık bilmiyorum.
Bilgisayarı antivirüslerle her bir tarama programıyla taradım. Hepsinde de temiz diyor. Ancak nedense böyle yapıyor, format bile atıyorum aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kurduğum Windows 8'de hata yok. Çünkü RAM'in birini çıkartdım, fakat internet explorer açınca (işlem durduruldu hatası), Oyun kurulurken (kendinden hata,fakat bu hata hiç olmuyordu), Bilgisayar kendi kendine aero32 shell den çıkma, bazı programları açınca her hangi bir hata veriyor.

image.png

Ne açarsam bu hatayı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı