Ben bir sorun göremiyorum, RAM kullanımına göre sıralar mısın programları?Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda neden bu kadar fazla RAM kullanılıyor yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda neden bu kadar fazla RAM kullanılıyor yardım eder misiniz?
Ben bir sorun göremiyorum, RAM kullanımına göre sıralar mısın programları?
Bilgisayarınızda kaç GB RAM var ve Windows kaç bilmiyoruz ki?Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda neden bu kadar fazla RAM kullanılıyor yardım eder misiniz?
Sonra düzelttim dikkatten kaçmışBen bir anormallik göremedim ama sistem RAM özellikleriniz ne?
Ona göre sıralamış zaten yanlış görmediysem.
Mesela benim bilgisayarımı açtığım an kullanım durumum bu şekilde. Antivirüs, donanımların programları vs. derken harcanan RAM ortada. Sen de bu şekilde bir ekran görüntüsü alırsan bilgisayarı açtıktan hemen sonra, daha sağlıklı yorum yapılabilir genel anlamda sistemin az mı yiyor çok mu yiyor. Ben arka plan programlarımın tamamını kapattığımda 5GB civarına iniyor en fazla.
Eki Görüntüle 1704360
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.