Bilgisayar çok yavaş hızlandırmak için ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar sistemim Intel Celeron CPU 530.
2 GB DDR 4 RAM.
Intel HD Graphics.
Sistemim çok yavaş ısınmıyor ama çok yavaş açılırken bir 4 dk görev çubuğu gelmiyor geldikten sonra 5 dk kendine geliyor ondan sonra ise oyunlarda falan çok donuyor Google de 2 sekme açamıyorum artık o derece donuyor sizce bu sistemi nasıl hızlandırabilirim?

Yeni sistem toplamak ya da Linux işletim sistemine geçmek.
Windows tarafında bu sistemi ne yaparsanız yapın rahatça kullanamazsınız.

Ya ben önceden 7 kullanıyordum ve çok hızlıydı 10 dada hızlıydı bir güncelleme geldi birden yavaşladı bu arada durumum yok diyorum okuyun şu yazılanları lütfen yeni sistemden SE kendime CD alacak param yok ki sistem toplayım.

Ya arkadaşlar kaç defa diyeceğim USB'ya da CD im yok.

O zaman konuyu kapatsınlar hocam çünkü böyle bir sisteme yazılanlardan farklı bir şey yapılsa dahi fayda vermez. Ya donanım alacaksınız ya da işletim sistemi değişeceksiniz başka çare olmaz o donanımlara. Olsa dahi kalıcı olmaz.

Hocam windows 7 yüklenebiliyor mu buradan eğer yükleniyorsa yüklesin arkadaş. Windows 7 Disk Görüntülerini (ISO Dosyaları) İndir ben format atmadan windows 10 a geçtim yükseltme yaparak o arkadaş da geçebilir bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir video buldum denemekten zarar gelmez fakat yine de sağlıklı olacağını düşünmüyorum. En garantisi USB ile olandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…