Bilgisayar çok yavaş hızlandırmak için ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar sistemim Intel Celeron CPU 530.
2 GB DDR 4 RAM.
Intel HD Graphics.
Sistemim çok yavaş ısınmıyor ama çok yavaş açılırken bir 4 dk görev çubuğu gelmiyor geldikten sonra 5 dk kendine geliyor ondan sonra ise oyunlarda falan çok donuyor Google de 2 sekme açamıyorum artık o derece donuyor sizce bu sistemi nasıl hızlandırabilirim?

2 GB DDR 4 RAM.
Intel HD Graphics.
Sistemim çok yavaş ısınmıyor ama çok yavaş açılırken bir 4 dk görev çubuğu gelmiyor geldikten sonra 5 dk kendine geliyor ondan sonra ise oyunlarda falan çok donuyor Google de 2 sekme açamıyorum artık o derece donuyor sizce bu sistemi nasıl hızlandırabilirim?

Hocam 14 senelik işlemçi çok doğal temiz kurulum yapabilirsiniz. Bir de RAM ve SSD sistemi bir nebze rahatlatıcaktır.

2 GB DDR 4 RAM.
Intel HD Graphics.
Açılma hızı, görev çubuğu vs. SSD alırsanız düzelir. Almayacaksanız W8.1 kurun. Onun dışında temiz kurulum yapabilirsiniz. Bunların dışında donanım yükseltmezseniz yapabileceğiniz çok da bir şey yok.

2 GB DDR 4 RAM.
Intel HD Graphics.

Windows 10 kullanıyorsanız kesinlikle Windows 7'ye geçin.

Hocam 14 senelik işlemçi çok doğal temiz kurulum yapabilirsiniz. Bir de RAM ve SSD sistemi bir nebze rahatlatıcaktır.

Açılma hızı, görev çubuğu vs. SSD alırsanız düzelir. Almayacaksanız W8.1 kurun. Onun dışında temiz kurulum yapabilirsiniz. Bunların dışında donanım yükseltmezseniz yapabileceğiniz çok da bir şey yok.

Arkadaşlar teşekkür ederim ama durumum yok dediğim gibi alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı