Bilgisayar çok yavaşladı

nasıl bu kadar net bir çıkarım yaptınız? Nereden anlarım bulaştığını?
Herhangi bir şey indirdikten sonra bunu yaşadıysanız büyük ihtimal virüs kaynaklıdır ve Windows Defender her zaman bulamıyor tüm virüsleri. bu çıkarımı da kendimden yaptım. Bir dosya indirmiştim ve sonrasında genel olarak bir yavaşlama olmuştu sonuçta Windows diskte kurulu. Diske bir şey olma ihtimalini ise hdd kullanma ihtimalinize bağlıyorum (daha düşük ihtimal) yani indirdiğiniz programa bağlı. Arkada çalışan ve diski yoran bir programsa ondan olabilir. Başka bir olasılık olması zor geliyor. Düzenleme: Ha mesajı yazarken Torrent olayını gördüm. O zaman virüs ihtimali çok fazla virüs yeni olabilir veya Defender'in üstesinden gelemeyeceği kadar ciddi.

Herhangi bir şey indirdikten sonra bunu yaşadıysanız büyük ihtimal virüs kaynaklıdır ve Windows Defender her zaman bulamıyor tüm virüsleri. bu çıkarımı da kendimden yaptım. Bir dosya indirmiştim ve sonrasında genel olarak bir yavaşlama olmuştu sonuçta Windows diskte kurulu. Diske bir şey olma ihtimalini ise hdd kullanma ihtimalinize bağlıyorum (daha düşük ihtimal) yani indirdiğiniz programa bağlı. Arkada çalışan ve diski yoran bir programsa ondan olabilir. Başka bir olasılık olması zor geliyor. Düzenleme: Ha mesajı yazarken Torrent olayını gördüm. O zaman virüs ihtimali çok fazla virüs yeni olabilir veya Defender'in üstesinden gelemeyeceği kadar ciddi.
kaspersky görebilir mi?

olmazsa format attıracağım, bir daha to
Belki film indirdi?
Ya da direk Torrent programını indirmişse dediğin olabilir.

Görür görür içinden bile geçer.
crack indirdim. bir daha asla yapmam. biraz para veririm orijinal alırım. bari nasıl format atacağıma yardım edin beyler. para vermeyeyim bilgisayarcıya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı