Ömer551 Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #1 Bilgisayarın güç düğmesine basıyorum, açılmıyor ancak CTRL + ALT + DEL yapınca açılıyor. Niye böyle merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2021
Bilgisayarın güç düğmesine basıyorum, açılmıyor ancak CTRL + ALT + DEL yapınca açılıyor. Niye böyle merak ediyorum.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #2 Ömer551 dedi: Bilgisayarın güç düğmesine basıyorum, açılmıyor ancak CTRL + ALT + DEL yapınca açılıyor. Niye böyle merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Açıldığında, sana CTRL + alt + delete yapın diyorsa, özel iş yerleri için tasarlanmış sürümü kullanıyor olabilirsin Artı 0 Eksi
Ömer551 dedi: Bilgisayarın güç düğmesine basıyorum, açılmıyor ancak CTRL + ALT + DEL yapınca açılıyor. Niye böyle merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Açıldığında, sana CTRL + alt + delete yapın diyorsa, özel iş yerleri için tasarlanmış sürümü kullanıyor olabilirsin
mrtoknblc Picopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #3 İleride başıma gelir belki diye atılan yorum Artı 0 Eksi
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 12 Kasım 2021 #4 Windows server sürümü varsa normal bir durum. Artı 0 Eksi
mrtoknblc Picopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #5 Bu arada hangi Windows sürümünü kullanıyorsun onu da belirtirsen bilenler varsa yanıtlarlar şurada burada diye. Artı 0 Eksi
Bu arada hangi Windows sürümünü kullanıyorsun onu da belirtirsen bilenler varsa yanıtlarlar şurada burada diye.
Efe Hakan Çetinkaya Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 Yer Hatay / Dörtyol Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım, Bilgisayar Teknik Servis 12 Kasım 2021 #6 Başlat aramaya netplwiz yazarak kullanıcı hesapları yönetim penceresinden resimdeki adımları uygulamanız gerekiyor. Güvenli oturum açmayı aktif etmiş olabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Başlat aramaya netplwiz yazarak kullanıcı hesapları yönetim penceresinden resimdeki adımları uygulamanız gerekiyor. Güvenli oturum açmayı aktif etmiş olabilirsiniz.