Dref81 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Her nedense bilgisayarım ortada hiçbir sorun yokken BSoD bile vermeden donuyor. Kontrol ettiğimde ne RAM ne CPU ne de başka bir şey tamamen kullanılmıyor. Biri yardım edebilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Her nedense bilgisayarım ortada hiçbir sorun yokken BSoD bile vermeden donuyor. Kontrol ettiğimde ne RAM ne CPU ne de başka bir şey tamamen kullanılmıyor. Biri yardım edebilir mi acaba?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Disk kontrolü yapalım. HD Tune veya Crystal Disk Info'dan bize görüntü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Dref81 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Hocam bir rehber falan varsa atabilirmisiniz.Dediklerinizi bilmiyorum da. Artı 0 Eksi
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Hocam Google'dan yazdıklarımdan bir tanesini kurun,açın, ekranı SS olarak atın. Artı 0 Eksi
KS KS Dref81 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Jobs dedi: Hocam Google'dan yazdıklarımdan bir tanesini kurun,açın, ekranı SS olarak atın. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Hocam Google'dan yazdıklarımdan bir tanesini kurun,açın, ekranı SS olarak atın. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam.