Bilgisayar Dosya Gezgini'nde çöküyor, dosyalar gözükmüyor ve çok ağır çalışıyor

Ahmet_Emir

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung PM9A1
Ekran kartı
RTX 4050 (Laptop)
İşlemci
İ5 12500H
1737650785773.png

1737650808894.png

Dosyaları açamıyor ve silemiyorum. Bu bilgisayara girince de sol tarafta hiçbir dosya gözükmüyor. Olayı baştan anlatayım. Epic Games üzerinden God of War indirdim ve masaüstünde kendi oluşturduğum "uygulama dosyaları" klasörüne indirdim. Saçma şekilde Türkçe karakter olduğu için açılmadı oyun. Ben de dosyanın ismini "uygulama dosyalari" olarak değiştirdim. Tabii ki oyunu görmedi bu yüzden tekrar indirme başlatıp durdurdum ve dosyaları oraya taşıdım, dosyaları doğrulayarak işi hallettim ama şu an ne 60 GB'lık God of War oyunu var ne de 60 GB boş alan. Yani hem 60 GB yer eksildi hem oyun yok ve dosya gezginin de bile çok yavaş çalışıyor bazen indirilenler klasörüne girince bile yanıt vermeyip çöküyor. Şu an bile bu bilgisayarı açınca şöyle bir ekranla karşılaşıyorum.

1737655211345.png

Malverbytres indirdim birkaç kere tarama yaptım ama virüs bulamadı. Genelde crack bir şey indirmem zaten. Sorunu bir türlü çözemedim. Bazen masaüstünde imleç sürekli işlem yapan imleç gibi takılıp sağ tık bile işe yaramıyor. Bu tarz garip bir sürü sorunla karşılaştım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

An itibari ile dosyaları açamıyorum şu anda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı