DualShock Sony'nin orijinal kolu mu?Cuphead'i iki kişi oynamak istiyorum. Ama bilgisayar DualShock'umu tanımıyorum. İnternette DualShock'u USB ile bağladığımda olması gerektiği yazıyor.
DualShock Sony'nin orijinal kolu mu?
Bilgisayar görmüyor. Bilgisayarın bluetooth u yok.Bağlanmıyor derken nasıl bağlanmıyor, oyun mu görmüyor yoksa bilgisayar mı görmüyor? Bluetooth ile bağlanıp çalışıyor mu?
Usb kablosunu arkadan taktığınızda bağlanıyor mu? Ve DS4 programı yüklü mü?Bilgisayar görmüyor. Bilgisayarın bluetooth u yok.
Dualshock 4 doğrudan steam kontrolcüsü olarak tanıtılabiliyor diye biliyorum.Burada direkt kullanamayacağınızı DS4Windows adında bir program kullanmanız gerektiğini söylüyor.![]()
PlayStation Dualshock 4 Bilgisayara Nasıl BaÄlanır?
DualShock 4 kontrolcüsü Windows ve macOS'larda basit bir eÅleÅtirmenin ardından aktif oluyor. Detayları anlatıyoruz. Microsoft Xbox kontrolcüsü bilgisayarwww.technopat.net
Oyun korsandır belki. @MertHocam oyun orijinal mi?Dualshock 4 doğrudan steam kontrolcüsü olarak tanıtılabiliyor diye biliyorum.
Orijinal.Oyun korsandır belki. @MertHocam oyun orijinal mi?
Ds4 programı sadece bluetooth üzerinden kullanılmıyor muydu? Ben bir arkadaşımda hiç program kurmadan kolu taktığım gibi çalıştırmıştım.Usb kablosunu arkadan taktığınızda bağlanıyor mu? Ve DS4 programı yüklü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.