J Jonsares Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Bilgisayar kasası masanın üstüne devrildi ve kapandı ardından tekrar açmaya çalışınca Windows otomatik onarım modunda açılmaya başladı ne yapabilirim? Günlük dosyası E:\Recovery\WindowsRE\Winre.wim\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt Son düzenleme: 27 Ocak 2025
Bilgisayar kasası masanın üstüne devrildi ve kapandı ardından tekrar açmaya çalışınca Windows otomatik onarım modunda açılmaya başladı ne yapabilirim? Günlük dosyası E:\Recovery\WindowsRE\Winre.wim\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 694 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Çıkan kablo, parça var mı bir kontrol edin isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS J Jonsares Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 al_ph dedi: Çıkan kablo, parça var mı bir kontrol edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim bütün parçaları vs. iyice bastırıp yerine oturdugundan emin oldum ama hala aynı sorun var Artı 0 Eksi
al_ph dedi: Çıkan kablo, parça var mı bir kontrol edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim bütün parçaları vs. iyice bastırıp yerine oturdugundan emin oldum ama hala aynı sorun var
Command Prompt001 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Yokohama, Çin Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 Jonsares dedi: Bilgisayar kasası masanın üstüne devrildi ve kapandı ardından tekrar açmaya çalışınca Windows otomatik onarım modunda açılmaya başladı ne yapabilirim? Günlük dosyası E:\Recovery\WindowsRE\Winre.wim\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt Genişletmek için tıkla... Depolama diskini çıkar hasar var mı bak. Artı 0 Eksi
Jonsares dedi: Bilgisayar kasası masanın üstüne devrildi ve kapandı ardından tekrar açmaya çalışınca Windows otomatik onarım modunda açılmaya başladı ne yapabilirim? Günlük dosyası E:\Recovery\WindowsRE\Winre.wim\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt Genişletmek için tıkla... Depolama diskini çıkar hasar var mı bak.
KS KS J Jonsares Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 SSD'yi biraz kurcalayınca tak cikar yapinca duzeldi ancak simdi de bilgisayari kapatmaya calisinca kapatiliyor yazisi ekranda kalıyor, yaklasik 5 dakikadir hala kapanmadi, bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
SSD'yi biraz kurcalayınca tak cikar yapinca duzeldi ancak simdi de bilgisayari kapatmaya calisinca kapatiliyor yazisi ekranda kalıyor, yaklasik 5 dakikadir hala kapanmadi, bu normal mi?
Command Prompt001 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Yokohama, Çin Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #6 CrystalDiskMark Disk testi yapın üreticinin vadettiği değerleri ya da az buçuk yakın değerleri alıp alamadığınızı kontrol edin. Uygulamayı indirin hocam. Artı 0 Eksi
CrystalDiskMark Disk testi yapın üreticinin vadettiği değerleri ya da az buçuk yakın değerleri alıp alamadığınızı kontrol edin. Uygulamayı indirin hocam.