Çözüldü Bilgisayar düştükten sonra sorun olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nghtwng

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, merdivenden düştüm. Laptop çantası sırtımdaydı dolayısıyla üstüne düştüm bilgisayarda bir sıkıntı yok, çalışır durumda. Eğrilme gibi problemleri de yok. Anakart catladimi ve benzeri sıkıntı olup olmadığını nasıl anlarım? Teşekkürler simdiden.

Çözüm
Geçmiş olsun sende bir şey var mı ? Cihazı kapat biraz salla içinde kırılmış çıkmış parça var mı yok mu sesine bak. Onun dışında fonksiyonları çalışıyorsa bi sıkıntı olmaz. Hard disk kullanıyorsan bi sağlığını kontrol et belki zarar görmüş olabilir.
Merhaba arkadaşlar, merdivenden düştüm. Laptop çantası sırtımdaydı dolayısıyla üstüne düştüm bilgisayarda bir sıkıntı yok, çalışır durumda. Eğrilme gibi problemleri de yok. Anakart catladimi ve benzeri sıkıntı olup olmadığını nasıl anlarım? Teşekkürler simdiden.

Performansı aynıysa problem yoktur muhtemelen.

Geçmiş olsun sende bir şey var mı ? Cihazı kapat biraz salla içinde kırılmış çıkmış parça var mı yok mu sesine bak. Onun dışında fonksiyonları çalışıyorsa bi sıkıntı olmaz. Hard disk kullanıyorsan bi sağlığını kontrol et belki zarar görmüş olabilir.

Çözüm
Geçmiş olsun sende bir şey var mı? Cihazı kapat biraz salla içinde kırılmış çıkmış parça var mı yok mu sesine bak. Onun dışında fonksiyonları çalışıyorsa bir sıkıntı olmaz. Hard disk kullanıyorsan bir sağlığını kontrol et belki zarar görmüş olabilir.

Teşekkür ederim beni sorduğun için. Laptopta SSD var cihazı böyle ayak üstü salladım bir ses cıkmadı sağ olun hepiniz cevaplarınız için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı