Merhaba, dün bilgisayarımı açtım ve oyun oynamak için Red Dead Redemption 2 adlı oyuna girmeye çalıştım. Oyuna normalinden 2 kat daha yavaş giriyordu ve oyunun yükleme ekranında oyun donup kapandı. Oyun donup kapandıktan sonra garip bir şekilde bilgisayarımda genel anlamda donmaya başladı. Yeniden başlatmayı seçtiğimde 5, 10 dakika boyunca yeniden başlatma ekranında kalıyor açılırken normalinden daha yavaş açılıyor bu tarz problemlerle karşılaştım. Dün birkaç kez açarken de açılış ekranında ortalama 3 4 dakika süren bir yazı çıkmaya başladı "fixing(g) stage 2" tarzında. Dün gece uzun bir uğraşın ardından bilgisayarı sanırsam yavaşlatan g klasörünün de kurulu olduğu SSD. SSD'nin içindeki tüm oyunları sildim klasörü sildim ve SSD'yi tekrar kurdum ve bugün bilgisayarı tekrar açtım ilk açtığımda bir problem yoktu ben de herhalde sorun geçmiştir mantığıyla oyunumu geri indirmek istedim ancak oyun 5 dakika sonra "disk yazma hatası" adlı bir error verdi ve indirme durdu. Sonra indirmeyi tekrar açtım ancak olduğu gibi kaldı indirmedi bende bilgisayarı tekrar bir restartlayayım öyle deneyeyim dedim restartlama tuşuna bastığımda dünkü gibi yine 5 10 dakika yeniden başlatılıyor ekranında kaldı ve dünkü sorunları tekrarlamaya başladı. Bunun nedeni sizce ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim SSD'de bir sorun olduğunu pek zannetmiyorum daha alalı 3 ay oldu. Bilen yardımcı olabilecek biri varsa mutlu olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: