Bilgisayar durduk yere reset atıyor

kalyon5267

Hectopat
Bilgisayarım YouTube'da gezerken bile durduk yere reset atıyor. Bazen çok sık bazen uzun süre olmuyor ama birden kapanıp yeniden açılıyor.

GTA V de olsa YouTube'da gezerken de olsa fark etmiyor. Isınma sorunu yok. Bilgisayarı açtım ve 2 dakika sonra reset attı. Ekran kartı sağ alttan WattMan ayarlarına geri döndürüldü şeklinde uyarı veriyor.

Nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Hocam o sorunla şuan bende uğraşıyorum çok başa bela bir hata. Birden fazla nedeni ve çözümü olabiliyor. Büyük ihtimalle AMD kullanıyorsunuz, DDU programı ile ekran kartı sürücülerini silip kendi sitelerinden WHQL olan bir sürücü indirin. Kesin çözülür mü bilmiyorum.

Hocam o sorunla şuan bende uğraşıyorum çok başa bela bir hata. Birden fazla nedeni ve çözümü olabiliyor. Büyük ihtimalle AMD kullanıyorsunuz, DDU programı ile ekran kartı sürücülerini silip kendi sitelerinden WHQL olan bir sürücü indirin. Kesin çözülür mü bilmiyorum.
Evet rx550 kart var. Daha önce dediğiniz gibi yapmıştım ama pek işe yaramamıştı. Şu anda tam olarak pc delirdi tam size yanıt verecekkten kapanıyor bu 6. yazışım.

Bu konu altında uygun cevap bulabildiniz mi?
Daha önce sürücü güncellemeyi denedim ama sorun çözülmemişti. Bu sefer performans düşürmeyi denemek istiyorum ama açıkcası pek bilgim yok.

Son düzenleme:
Evet rx550 kart var. Daha önce dediğiniz gibi yapmıştım ama pek işe yaramamıştı. Şu anda tam olarak pc delirdi tam size yanıt verecekkten kapanıyor bu 6. yazışım.

Geçmiş olsun saç baş yoldurur o hata insana. Oyun amaçlı aldığım bilgisayarda şuan oyun oynayamıyorum. Az kaldı yumruğumu geçirecem monitörün ortasından kasayı da parçalayacam. Gelin beraber delirelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı