Bilgisayar ekipmanı önerisi

Lairox

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi mouse, klavye, kulaklık, ses sistemi ve monitör önerebilir misiniz, olabilirse beni de bilgilendirici bir şekilde önerdiğiniz ekipmanı önerme nedenini yazarsanız sevinirim.
  • Monitör 120 Hz aşağısı olmasın, TN panel kesinlikle olmasın.
  • Klavye mekanik olsun.
  • Mouse hakkında pek bir bilgim yok tek bildiğim hafif olup DPI fazla ise daha iyi olması.
  • Kulaklık için mikrofonlu ve kablolu olmalı.(aynı şekilde bunda da pek bilgim yok)
  • Ses sistemi 2+1 ve daha iyilerinden olsun.
  • Hepsi toplamda 10.000 TL bütçe var.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi mouse, klavye, kulaklık, ses sistemi ve monitör önerebilir misiniz, olabilirse beni de bilgilendirici bir şekilde önerdiğiniz ekipmanı önerme nedenini yazarsanız sevinirim.
  • Klavye mekanik olsun.
  • Mouse hakkında pek bir bilgim yok tek bildiğim hafif olup DPI fazla ise daha iyi olması.
  • Kulaklık için mikrofonlu ve kablolu olmalı.(aynı şekilde bunda da pek bilgim yok)

Bu fiyata bedava resmen membran yok adamakıllı o fiyatta.

• Klavye mekanik olsun.

Monitör 5000 desem.
Klavye 600 desem (Z686)
Kulaklık 2500 desem (HS80)
Ses sistemi bilgim yok ona da 2000 desem.
1000 TL kalıyor mouse için ama mouse için el boyutunu ve tutuş şeklini belirtmen gerek.

Monitör 5000 desem.
Klavye 600 desem (Z686)
1000 TL kalıyor mouse için ama mouse için el boyutunu ve tutuş şeklini belirtmen gerek.

Ayakta 36 numara neyse elim resmen öyle, tanıdığım herkesin eli benimkinden büyük. Tutuş şeklinde ne demek istediğini anlamadım herkes aynı tutmuyor mu?

Ayakta 36 numara neyse elim resmen öyle, tanıdığım herkesin eli benimkinden büyük. Tutuş şeklinde ne demek istediğini anlamadım herkes aynı tutmuyor mu?

Yok @557260 hocam görselleri atar mısın? Telefondayım zor oluyor.

Avucunun en altından orta parmağının en ucuna diklemesi, avucunun en solundan en sağına enlemesi. Mouse tutuş şekilleri yazarsanda tutuş şeklini öğrenirsin.

Yok @557260 hocam görselleri atar mısın? Telefondayım zor oluyor.
1703249281759.png

palm grip hocam

Cevaplamayı unutmuşum pardom hocam palm grip ve claw grip kullanıyorum ben.

Monitör 5000 desem.
Klavye 600 desem (Z686)

Hocam ürünlere baktım fiyatlar uymuyor ayrıca her şeyimin kablolu olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Palm grip hocam.

Cevaplamayı unutmuşum pardom hocam palm grip ve claw grip kullanıyorum ben.

Hocam ürünlere baktım fiyatlar uymuyor ayrıca her şeyimin kablolu olmasını istiyorum.

Tek tek öneri açabilirsiniz nurdan karışıklık olacağı için yardımcı olamayız. Klavye ve mouse için açacağınız konularda beni etiketleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı