Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar selamlar, iyi akşamlar. Yazılımda ve arada sırada oyun oynayacağımdan dolayı yeni ekipmanlar alacağım. Klavye ve mouse orta seviye. Şimdi alacaklarımı atıyorum. Umarım iyidir.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Laptop kullanıyorum. Huawei Matebook D15 modeli kullanıyorum. Bakım zamanı geldi termal macun olarak bunu alacağım. Sizden ricam laptop içini açacak tornavida seti önerir misiniz?
www.trendyol.com
PORGE 90x40 Gaming Topo Beyaz Mouse Pad Xxl Büyük Oyuncu Mouse Ped Yıkanabilir Dikişli Mausepad - Fiyatı, Yorumları
PORGE 90x40 Gaming Topo Beyaz Mouse Pad Xxl Büyük Oyuncu Mouse Ped Yıkanabilir Dikişli Mausepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce - Fiyatı, Yorumları
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAZER Deathadder Essential Mouse Beyaz Rz01-03850200-r3m1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Deathadder Essential Mouse Beyaz Rz01-03850200-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Genel Markalar Hydronaut 1Gr 11.8W - Yüksek Performanslı Termal Macun - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Hydronaut 1Gr 11.8W - Yüksek Performanslı Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.