Bilgisayar ekipmanları nasıldır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar selamlar, iyi akşamlar. Yazılımda ve arada sırada oyun oynayacağımdan dolayı yeni ekipmanlar alacağım. Klavye ve mouse orta seviye. Şimdi alacaklarımı atıyorum. Umarım iyidir.
Laptop kullanıyorum. Huawei Matebook D15 modeli kullanıyorum. Bakım zamanı geldi termal macun olarak bunu alacağım. Sizden ricam laptop içini açacak tornavida seti önerir misiniz?

1-masue padı bununla değiştir bende aynı mouse padlardan var ama farklı kumaşlardan yapılmış bu siteden almanı öneririm Gray Map Lines · PRO Gaming (Oyuncu) Mouse Pad - Klassegear
Kayma sorunu var diğerlerinde bu sitedeki mousepadlardan al Türkiye'de 1 numaralı mouse pad sitesi kesinlikle aynısı değil desen olabilir ama mouse benim attığımda daha çok kayar bizzat deneyimledim.

2- o klavyeyi alacağına Redragon K617FIZZ versiyonun al bu klavyeden arkadaşımda var bende DE617VAR K617FIZZ almanı tercih ederim onun yerine.

3- o macun iyi ama bu daha iyi bunu alabilirsin https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-rampage-tm-502hp-2-gr-fiyati,1691239614.html

1-masue padı bununla değiştir bende aynı mouse padlardan var ama farklı kumaşlardan yapılmış bu siteden almanı öneririm Gray Map Lines · PRO Gaming (Oyuncu) Mouse Pad - Klassegear
Kayma sorunu var diğerlerinde bu sitedeki mousepadlardan al Türkiye'de 1 numaralı mouse pad sitesi kesinlikle aynısı değil desen olabilir ama mouse benim attığımda daha çok kayar bizzat deneyimledim.

2- o klavyeyi alacağına Redragon K617FIZZ versiyonun al bu klavyeden arkadaşımda var bende DE617VAR K617FIZZ almanı tercih ederim onun yerine.

3- o macun iyi ama bu daha iyi bunu alabilirsin https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-rampage-tm-502hp-2-gr-fiyati,1691239614.html

Hocam o klavye gerçekten iyi mi?

Hocam o klavye gerçekten iyi mi?
Değil yay sesli.
isterseniz tüm parçalar için bütçe söyleyin öneri yapalım.

Hocam site güvenilir mi ve tahminen ne zaman gelir?

Connectgame taş gibi sitedir bir sorun yaşanmaz.
Hocam tahminen ne zaman gelir? Bide nedense pek içime sinmedi bu ürünler. Nedense attıklarım daha hoşuma gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı