Bilgisayar ekipmanlarıyla beraber masa önerisi

Ben bofigonun masasını kullanıyorum. Zamanında uyguna almıştım şimdi fiyatları artmıştır ama eğer bütçen kısıtlıysa Gaming vs diye iki tane LED koyulmuş masaya 3K para vermene değmez bence.

Bu mu hocam? https://www.carrefoursa.com/bofigo-60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-beyaz-p-30392471

Bygolden Çalışma Masası Bilgisayar Masası Kütüphaneli 2 Dolaplı Yorumları - Trendyol biraz pahalı gibi ama çok şık bir tasarımı var bu fiyata satılan sözde Gaming masalar kazık.
Hocam bu bana çok küçük gelir ya, bir de üzerinde ders falan da çalışacağım için Bofigo daha güzel gibi geldi.
 
Evet aynısı ama rengi ahşap benimkinin. Vivense de uygun fiyata çok güzel ürünler var gibi en azından görüntü olarak. Mağazası varsa gidip bir bakabilirsin. Vivense
Hocam acayip pahalı Vivense ya.

Neyse arkadaşlar herkese teşekkürler @One Way Trigger hocamın söylediği masadan, @LutherHere hocamın söylediği ekipmanlardan alacağım. Hepinize teşekkürler.
 
@Paper.C mouse'yi görmemişim zaten Glorius Model D alacağım.
 
@Paper.C fareyi görmemişim zaten glorius model D alacağım.

Başka seçeneklere de bakmanızı öneririm kablolusunda 3360 sensör kullanılmış 800 TL verip daha iyi sensörlü fare alınabilir gibi.

Wireless olan modeli de pahalı gibi geldi ama kablosuz olan fareler hakkında detaylı araştırmam yok kesin konuşmuş olmayayım.

Şimdi gördüm Omron 20M Switch varmış kablolunun içinde bu Switch çift tıklamasıyla ünlüdür pek hoş bir deneyim sunmayabilir size.

Aynı fiyata bunu tavsiye ederim.


@Jack İşte

Biraz daha çıkılabilirse Razer da V2 var o da güzeldir.
 
Son düzenleme:
@Paper.C hocam Razer V2 bakacağım ama galiba beyaz modeli yok. Bana şuan beyaz bir mouse lazım olduğu için, daha çok aim çalışacağım için ve yeterli olacağını düşünerek Model D alıyorum zaten.

Ama mouse fikrim değişirse renk açısından Razer V2 alırım, teşekkürler.

Hocam önerdiğiniz dikey-yatay dönebilen monitör var mı?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı