Çözüldü Bilgisayar ekran kartını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SnowW

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
61
Çözümler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
1 hafta önce yeni ekran kartı anakart işlemci vs. almıştım bilgisayarı açtım bilgisayar ekran kartını görmüyor ne yapmalıyım? (sistem Windows 8.1 32 Bit)
 
Çözüm
Windows 10 64 Bit kurdum ve bir bildirim geldi. Kendi kendine hiçbir şey yapmadan Game Ready driver diye bir şey kurdum ve artık sistem ekran kartını görüyor.
Yuvasına uyuyorsa olmaz. Fanları falan dönüyor mu açınca?

Fanlarindan bir tanesi dönüyor bir tanesi her 5 saniyede bilgisayardan vuuuuu sesi geldiğinde hafifçe dönüyor bazen dönmüyor bilgisayari açıp CS:GO girdim fakat bozulmuş renkler mor mavi sari garip renklerle karsilastim.bunun sebebi sizce nedir tam bunun hakkinda konu açıcaktım
Edit: bilgisayari açtığımda iki fanda dönmüyor windows işareti geldikten sonra başlıyor
 
Fanların kararsız çalışması normal, yük altına girince hızlanır ikisi de o problem değil. Görüntü gelmiyorsa sen Cs:go ya falan nasıl giriyorsun? Eğer görüntüde sıkıntı yok ama yük altına girince görüntüyü atamıyor diyorsan kart için çok olumlu şeyler söyleyemem maalesef.
 
Ekran kartı Driver'i kurdunuz mu?

Ben ekran kartı Driver'ını kurmaya çalıştım ama bilgisayar algılamıyor bilgisayara format attım ve şu an aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor. Çözüm hakkında bir sürü video izledim ama hiçbiri işe yaramadı bunu nasıl düzeltirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı