Bilgisayar Ekran Kartını Görmüyor

• Konuyu başlatan TRgt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.442

TRgt

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün CS:GO'da iken bilgisayar bir andan dıt dıt diye ses çıkardı ondan sonra ekran karardı, geri geldi ama bilgisayar kendini yeniden başlattı. Geç açıldı bilgisayar ve ekran yeşil yeşildi. Ondan sonra yeşillik gitti ama PC ekran kartını görmüyor ve cozunurluk de berbat durumda.
BIOS da garip bir durumda. Sorun ekran kartından kaynaklı mıdır?

IMG_20191013_104128.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı arızası gibi duruyor. Farklı bir bilgisayarda deneyin kartı. Aynı durum mevcutsa servise başvurun.

Ekran kartı arızası gibi duruyor. Farklı bir bilgisayarda deneyin kartı. Aynı durum mevcutsa servise başvurun.
Farklı bir bilgisayarda deneme gibi bir sansim yok maalesef. Simdi de standart VGA grafik bağdaştırıcısı olarak görüyor.
Bilgisayar otomatik olarak dahili ekran kartına geçer mi?
Bu arada yazmayı unutmuşum.
Anakartim ASUS M5A97 Evo
Ekran kartım ASUS GTX760

Farklı bir bilgisayarda deneme gibi bir sansim yok maalesef. Simdi de standart VGA grafik bağdaştırıcısı olarak görüyor.
Bilgisayar otomatik olarak dahili ekran kartına geçer mi?
Bu arada yazmayı unutmuşum.
Anakartim ASUS M5A97 Evo
Ekran kartım ASUS GTX760
Otomatik geçmekten ziyade driverini oto güncellemek isteyecektir. Tabi eski sürüm yükler büyük ihtimal. Sen kendin update yapabilirsin en son sürüme.

Masaüstü bilgisayar otomatik dahili GPU'ya geçmez. Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmayı deneyin. Sorun çözülmezse servise gönderilmeli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı