Bilgisayar en iyi şekilde nasıl korunur?

Mansion

Kilopat
Makaleler
12
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400
MSI H410-PRO-VH
32GB G.Skill Ripjaws V
GTX1660S MSI Ventus
A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB
ID-Cooling SE-224XT
Sharkoon SHP650 650W
XIGMATEK Galaxy RGB
Rampage Racer (Modifiyeli)

---------------------------------------------

İ3 5005U
4GB RAM
APACER AS350 240GB
Meslek
Lojistik
Sorum üstedir. Gerek virüsler gerek hack durumu. Bunlardan tam anlamı ile nasıl korunurum?

Tabii ki çevrimiçi ortama bağlı iken kesinlikle risktesin ama en iyi korunma şekli nedir?

@Murat5038

Windows Defender + Kaspersky + üstünü bezle örtüyorum ben. Şaka değil en üst katta olduğum için bazen yağmurdan su birikip tavan dökülüyor. Ve yağmur mu? Evet her gün yağıyor. 😂

Güzel bir koruma yöntemiymiş. :D

Bence güvenilir olmayan sitelere girmemek ve bilmediğin linke tıklamamak önemli tabii bu senin elinde ve elinde sağlam bir antivirüs programı olması lazım Kaspersky başta gelir kolay gelsin.

Bence güvenilir olmayan sitelere girmemek ve bilmediğin linke tıklamamak önemli tabii bu senin elinde ve elinde sağlam bir antivirüs programı olması lazım Kaspersky başta gelir kolay gelsin.

Tabii ki onu yapmıyorum zaten.

Kullanılabilirlikten ne kadar taviz vermek istiyorsun?

Güvenlik en maksimum olsun. Tabii belli başlı sitelere girilebilsin. Kısaca taviz vermek istemem.

Güvenlik en maksimum olsun. Tabii belli başlı sitelere girilebilsin. Kısaca taviz vermek istemem.
Güvenlik en maksimum olsun, belli başlı sitelere girebileyim ile taviz vermek istemem çelişen ifadeler yalnız. Ne olursa olsun, yüksek güvenlikli bir çalışma ortamı için farklı işlerini farklı fiziksel makineler üzerinde gerçekleştirmen akılcı bir öneri olur yine de.

Güvenlik en maksimum olsun, belli başlı sitelere girebileyim ile taviz vermek istemem çelişen ifadeler yalnız. Ne olursa olsun, yüksek güvenlikli bir çalışma ortamı için farklı işlerini farklı fiziksel makineler üzerinde gerçekleştirmen akılcı bir öneri olur yine de.

Doğru biraz çelişki oldu. Yani 100 üzerinden 70 diyeyim o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı