Çözüldü L.A. Noire açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

lubbockk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar ve iyi forumlar, geçen gün uzun süredir oynamadığım L.A. Noire'ı oynayasım geldi, oyunu açmak Steam'den oynaya bastım Rockstar Games Launcher'i açtı ama ne kadar beklersem bekleyeyim açılmadı. İnternette sorun olduğunu düşündüm ama internet sorunsuz, kaldırıp gene yükledim gene olmadı, dosyaları doğruladım ama yok gene olmadı. Bir sürü çözüme baktım ama yok hiçbiri işe yaramadı, parasıyla aldığım oyunu oynayamıyorum. Ayrıca internetsiz de açılmıyor illa ki o Rockstar hesabı açık kalacak yani.

Ekran Görüntüsü (98).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum resimdeki gibi ise benim anladığım Rockstar servislerine bağlanmada bir sorun yaşanıyor. Modemi açıp kapatıp IP değiştirmek belki fayda eder, denemediyseniz. Bunun dışında DNS değiştirmek fayda edebilir veya kullanıyorsanız DPI yazılımı sorun yaşatıyor olabilir.
Bir deneyeceğim hocam, sağ olun. DPI yazılımı da kullanmıyorum, zaten 1 ay önce açılıyordu.

Rockstar Launcher sıkıntılı galiba şu an.
Galiba olabilir, internette gördüm bu sorunu başka yaşayanları ama 2-3 ay önce bile yaşamış olan var. Tarihin en kötü Launcher'ı ya, EA ile Ubisoft bundan iyidir.

Herkese selamlar ve iyi forumlar, geçen gün uzun süredir oynamadığım L.A. Noire'ı oynayasım geldi, oyunu açmak için Steam'den oynaya bastım. Rockstar Games Launcher'i açtı ama ne kadar beklersem bekleyeyim açılmadı. İnternette sorun olduğunu düşündüm ama internet sorunsuz, kaldırıp gene yükledim gene olmadı, dosyaları doğruladım ama yok gene olmadı. Bir sürü çözüme baktım ama yok, hiçbiri işe yaramadı, parasıyla aldığım oyunu oynayamıyorum. Ayrıca internetsiz de açılmıyor, illa ki o Rockstar hesabı açık kalacak yani.

Eki Görüntüle 2616619
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Belgelerdeki Rockstar Games dosyasını silince oldu, eğer daha önceden saveniz varsa mutlaka yedek alın. Şu an sorunsuz açılıyor.
Durum resimdeki gibi ise benim anladığım Rockstar servislerine bağlanmada bir sorun yaşıyor. Modemi açıp kapatıp IP değiştirmek belki fayda eder denemedi iseniz. Bunun dışında DNS değiştirmek fayda edebilir veya kullanıyorsanız DPI yazılımı sorun yaşatıyor olabiliir.

Durum resimdeki gibi ise benim anladığım Rockstar servislerine bağlanmada bir sorun yaşanıyor. Modemi açıp kapatıp IP değiştirmek belki fayda eder, denemediyseniz. Bunun dışında DNS değiştirmek fayda edebilir veya kullanıyorsanız DPI yazılımı sorun yaşatıyor olabilir.
Bir deneyeceğim hocam, sağ olun. DPI yazılımı da kullanmıyorum, zaten 1 ay önce açılıyordu.

Rockstar Launcher sıkıntılı galiba şu an.
Galiba olabilir, internette gördüm bu sorunu başka yaşayanları ama 2-3 ay önce bile yaşamış olan var. Tarihin en kötü Launcher'ı ya, EA ile Ubisoft bundan iyidir.

Herkese selamlar ve iyi forumlar, geçen gün uzun süredir oynamadığım L.A. Noire'ı oynayasım geldi, oyunu açmak için Steam'den oynaya bastım. Rockstar Games Launcher'i açtı ama ne kadar beklersem bekleyeyim açılmadı. İnternette sorun olduğunu düşündüm ama internet sorunsuz, kaldırıp gene yükledim gene olmadı, dosyaları doğruladım ama yok gene olmadı. Bir sürü çözüme baktım ama yok, hiçbiri işe yaramadı, parasıyla aldığım oyunu oynayamıyorum. Ayrıca internetsiz de açılmıyor, illa ki o Rockstar hesabı açık kalacak yani.

Eki Görüntüle 2616619
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Belgelerdeki Rockstar Games dosyasını silince oldu, eğer daha önceden saveniz varsa mutlaka yedek alın. Şu an sorunsuz açılıyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı