Sporda bana atılan laf moralimi bozdu

Daha fazla  
Bugün sporda omuz dB press yaparken set sirasinda set boyunca birinin bana baktigini fark ettim. Setim bitince cok zorlaniyorsun, sen anca 15 kilo yaparsin ona düş falan dedi. Ne zamandir yaptığımi sordu 1 yil dedim, o kadar sürede anca bu kadar mi yaptin falan dedi. Bilsem ciddiye alip idmani bolmezdim form gosterecek sandım. Sizin basiniza boyle bir şey geldi mi? Fena moral bozdu çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başıma hiç gelmedi ama ego tatmin etmek isteyen gençler de olur salonda. O bu kadar kaldırmış, şu şu kadar kaldırmış onlara göre kendisini üst seviyede görmeye çalışır. Sen kafaya takma, yaşanmamış gibi hayatına devam et.

Bugün sporda omuz dB press yaparken set sirasinda set boyunca birinin bana baktigini fark ettim. Setim bitince cok zorlaniyorsun, sen anca 15 kilo yaparsin ona düş falan dedi. Ne zamandir yaptığımi sordu 1 yil dedim, o kadar sürede anca bu kadar mi yaptin falan dedi. Bilsem ciddiye alip idmani bolmezdim form gosterecek sandım. Sizin basiniza boyle bir şey geldi mi? Fena moral bozdu çünkü.
Bundan moral mi bozulur reis takma geç.

Başkasının senin hakkındaki düşüncelerine neden önem veriyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selam, başıma böyle bir olay gelmedi fakat o bakışları 1-2 aylığına salona gittiğimde bende aldım. Onu sana söyleyen adamın amacı seni küçümsemek mi yoksa şaşırdığından tepki mi verdi bilmem ama böyle şeylerin seni üzmesine izin verme. Herkes aynı, herkes daha güçlü olacak diye bir dünya yok ve olmamalı. Olmamasının sorumluluğuda sende eleştriyi takmaman gerekir. Spora giden bir arkadaşımla konuştum 15 kilonun bile iyi olduğunu, kendini zorlamadan sadece kendi gücünün bir tık üstünde bir ağırlıkla çalışmanı söyledi. Dünya berbat bir yer ama sen kendine güven. Dışarıdaki insanlar sadece birer figüran yarın var ama haftaya olmazlar. İyi akşamlar, canını sıkma <3.

Hepimiz farklı yeteneklere,farklı imkanlara sahibiz. Başkasının lafıyla kendinizi yargılamayın bence. Elinizden gelen,istediğiniz neyse onu yapın. Çünkü insanlar yorum yapmayı,laf etmeyi sever,bunu yaparken de muhakeme yeteneklerini pek kullanmazlar.

Bir daha böyle laf atılırsa sen de de ki : ,

"Sen daha fazlasını kaldır kardeş, ülkenin şantiyede çalışacak senin gibi kuvvetli elemanlara da ihtiyacı var" de.

Anlar o .

Gelmedi ama, gelse herhalde "seni ilgilendiren bir durum var mı yok, o zaman kendi işinle ilgilen benimkiyle değil" derdim.

Şimdi bunu hangi üslüpla dediği de önemli. Dalga geçer gibi dediyse yukarıdakini söylerdim. Belki de sakatlanmayasın diye de söylemişte olabilir. Bardağın dolu tarafından bakmakta gerek bazen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı