Bilgisayar Ethernet kablosunu algılamıyor

INF dosyası ile kurun bir de. Donanım kimliği ile kurmayın, en sağlıklısı anakartın sayfasındaki sürücüyü kurmaktır.

Realtek PCIE Network Drivers > WIN10 > 64 buradaki dosyaları kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Dean.308 Ne sürücüsü kurdurtuyorsunuz konu sahibine?

Link vermeyi unutmuşum affedersin :D.

Inf dosyası ile kurun bir de. Donanım kimliği ile kurmayın, en sağlıklısı anakartın sayfasındaki sürücüyü kurmaktır.

Realtek PCI-e network drivers > Windows 10 > 64 buradaki dosyaları kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Dean.308 ne sürücüsü kurdurtuyorsunuz konu sahibine?

Hocam verdiği donanım kimlikleri benim bilgisayarım ile aynı bende Windows 8.1 kurduğumda aynı yerden kurdum düzeldi.
Lenovo driverları güvenli.

Kurmayın bunu! ASUS anakarta neden Lenovo sitesindeki sürücüyü kurdurtuyorsunuz. Belki çalışacak ama nasıl çalışacak belli değil.

Zorunlu değil hocam ben bu yöntem ile düzelttim hem ASUS Lenovo driver ne fark eder.
Bir de driver aynıdır ben her zaman başka marka fark etmez Lenovo üzerinden kurdum. Bazen bulamadım Sony'nin verdiği driver üzerinden kurdum, hem marka adı fark etmez donanım kimlikleri önemli ama bu da olmazsa Windows 10 kurun otomatik olarak yükler sorun olmaz.

Son düzenleme:
INF dosyası ile kurun bir de. Donanım kimliği ile kurmayın, en sağlıklısı anakartın sayfasındaki sürücüyü kurmaktır.

Realtek PCIE Network Drivers > WIN10 > 64 buradaki dosyaları kurun.

@Dean.308 Ne sürücüsü kurdurtuyorsunuz konu sahibine?

Dediğinizi yapıyorum şuan olmazsa lenovoyu deneyeceğim
Link vermeyi unutmuşum affedersin :D.

Hocam verdiği donanım kimlikleri benim bilgisayarım ile aynı bende Windows 8.1 kurduğumda aynı yerden kurdum düzeldi.
Lenovo driverları güvenli.

Inf dosyası ile kurun bir de. Donanım kimliği ile kurmayın, en sağlıklısı anakartın sayfasındaki sürücüyü kurmaktır.

Realtek PCI-e network drivers > Windows 10 > 64 buradaki dosyaları kurun.

@Dean.308 ne sürücüsü kurdurtuyorsunuz konu sahibine?

Şimdi de böyle oluyor hocam.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı