Bilgisayar fan yönleri ne olmalı?

Emin Denizler

Kilopat
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 12 cm Aigo DR12-pro modeli 4 adet fan satın aldım. 2'si ön kapağa 1'i egzoz ve 1'si tepe fan olmak üzere. Fanlar ne tarafa doğru bakmalı. 4 adet çubuk olan bçlüm kasa içine mi bakmalı dışına mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hava akışı ön paneldekiler için içeri, arka ve üstekiler için dışarı şeklinde olmalı.
v2-92192-2_medium.jpg

arkadaşlar yani ön kapağa takılacak olanların arka motoru kasa içine egzoz ve üst tarafa takılacak olan fanların arka motoru kasa dışına doğru mu olmalı ? Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

IMG_20190331_082235-min_optimized.jpg
IMG_20190331_082147-min_optimized.jpg
Bu şekilde taktım. Son bir sorum daha olacak. Ekran kartının altında PSU'yu ayıran bölmenin üstünde 2 tane daha fan yuvası var oralara da ilerleyen zamanlarda alacağım acaba onlar havayı içeri mi alıyor dışarı mı veriyor. Teşekkür ederim

Eki Görüntüle 381752Eki Görüntüle 381751 Bu şekilde taktım. Son bir sorum daha olacak. Ekran kartının altında PSU'yu ayıran bölmenin üstünde 2 tane daha fan yuvası var oralara da ilerleyen zamanlarda alacağım acaba onlar havayı içeri mi alıyor dışarı mı veriyor. Teşekkür ederim

Ön fanların emiş yapması gerekiyor sizin taktığınız fan yönleri egzoz gibi görünüyor elinizle test ettiniz mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı