Bilgisayar fiyatları daha yükselir mi?

Seçimden sonra gençlere ilk bilgisayar veya telefon vergisiz olacak diye birşey vardı. bi ihtimal onu yaparlarsa ucuza gelebilir. (Ama çok düşük bir ihtimal ben gerçekleşeceğini düşünmüyorum. )

Benim tahminim iktidar kazanırsa faiz arttırmayacağı için döviz yükselir, muhalefet kazanırsa dolara müdahale etmeyeceği için yükselir, yani fiyatlar her halükarda yükselir, biz de hayatı sorgulamaya devam ederiz...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim tahminim iktidar kazanırsa faiz arttırmayacağı için döviz yükselir, muhalefet kazanırsa dolara müdahale etmeyeceği için yükselir, yani fiyatlar her halükarda yükselir, biz de hayatı sorgulamaya devam ederiz...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Simulasyonun zorluk seviyesi bir tık daha düşecek ve umarım ki yeni gelecek olan updatler ile oyun P2W olmayacak. Yani.. Umarım.

Dostum, atladığın birşey var. Burası Türkiye! Uyan!

Ne? Ne yapayım Türkiye ise. Ülkede bilgisayar mı bitti, bütçesi sıfıra yetmezse bazı parçalar ikinci elden tamamlanır. Bütçesine göre düzgün bir dizmek isteyene seçenek çok. Millet burun kıvırıyor "ben ikinci el almam ühü ühü" diye.

Ne? Ne yapayım Türkiye ise. Ülkede bilgisayar mı bitti, bütçesi sıfıra yetmezse bazı parçalar ikinci elden tamamlanır. Bütçesine göre düzgün bir dizmek isteyene seçenek çok. Millet burun kıvırıyor "ben ikinci el almam ühü ühü" diye.

O dediğin imkansız. RTX 4060 felan 15k :D Uyan agam, uyan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı