Mezun senesi kasiyer olmak mantıklı mıdır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Şu an mezun senemdeyim. Hala TYT ve AYT'de çok kötü durumdayım. Hedefim eşit ağırlık 100k altı yapmak. Babamın da aracılığıyla yakındaki bir marketten iş teklifi geldi. Günde 8 saat çalıştırıyolar, asgari ücret. Market 7/24 açık olduğu için gece vardiyası da olabiliyor. Sürekli vardiya değişirse uyku düzenim programım falan çok karışabilir. Sizce girmeli miyim? Daha önce de hiçbir işte çalışmadım. Çalışmaktan da korkuyorum biraz.

TYT/AYT kötü diyorsun ve işte mi çalışacaksın? Şaka olmalı. Tabii ki de hayır.

Valla aynı durumdayım mezun senemde 18 yaşındayım bimde çalışıyorum. Ben idare edebiliyorum üstüne spor salonuna gidiyorum gençsiniz yorulun birşey olmaz.

TYT/AYT kötü diyorsun ve işte mi çalışacaksın? Şaka olmalı. Tabii ki de hayır.

Hocam aileme de yük oluyor gibi hissediyorum babam da çalışmamı istiyor gibi ama zorlamıyor. Sigortam da başlar.

Vallahi aynı durumdayım mezun senemde 18 yaşındayım BİM'de çalışıyorum. Ben idare edebiliyorum üstüne spor salonuna gidiyorum gençsiniz yorulun bir şey olmaz.

Hocam kasiyerlik zor mu sizce.

Sigortan başlar tamam da bu boş vakitlerinde uyuman ve ders çalışman daha iyi olur. Kendini üniversiteye at ondan sonra ne yaparsan yap. YKS önemli.

Hocam aileme de yük oluyor gibi hissediyorum babam da çalışmamı istiyor gibi ama zorlamıyor. Sigortam da başlar.

Hocam kasiyerlik zor mu sizce.
Ben bimde olduğumdan kasiyerlik dışında reyon ve temizlikte yapıyorum eğer siz sadece kasiyerseniz kafanız yorulabilir müşteride yorar adamı oturarak mı yapacaksınız peki?

Ben BİM'de olduğumdan kasiyerlik dışında reyon ve temizlikte yapıyorum eğer siz sadece kasiyerseniz kafanız yorulabilir müşteride yorar adamı oturarak mı yapacaksınız peki?

Yol kenarında dinlenme tesisinde bir market. Cuma günleri namazdan sonra çok kalabalık olabiliyor. Hep gece vardiyasında çalışsam çok müşteri gelmez herhalde. Kasada oturmak için bir yer yok galiba. Sırf kasiyer mi olacağım yoksa reyonda dizecek miyim bilmiyorum.

Sizin yerinizde olsam reyoncu olurdum emin olun daha iyi.

Sürekli gittiğim bir market. Sanırım çalışanlar hem kasaya bakıyor hem reyon diziyor. Mal gelince depoya alıyorlar falan.

Sürekli gittiğim bir market. Sanırım çalışanlar hem kasaya bakıyor hem reyon diziyor. Mal gelince depoya alıyorlar falan.

Desenize 1dk bile boş duramayacaksınız. Esnaf işletmeleri böyle. Madem 18'siniz Migros'a falan girin en azından her şey usulünce.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı