Bilgisayar flash bellekleri okumuyor

SwindlerAngel2

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın USB'lerine klavye, fare tarzı normal cihazlar takınca sorun olmuyor çalışıyor fakat 10 tane USB bellek takarsam 5 tanesini görmüyor ve hepsi de çalışan bellek. Diğer 3 cihazla kontrol ettim çalışanlarda dosya atarken vb bir anda atmayı bırakıp devam etmiyor. Çalışmayanlar ise bazen sadece (e) olarak gözüküyor. Tıklayınca da Dosya Gezgini'ni çökertiyor. AMD chipset kurulumu vb her şeyi denedim ama nafile. Düzeltemiyorum.
(Bilinmeyen USB aygıtı aygıt tanımlayıcı isteği başarısız oldu kod 43)

Bilgisayarınızın BIOS güncellemesi var mı?

B650M anakart 3035 BIOS sürümü.

USB takılı iken disk yönetimini açarsam önce donuyor sonra USB çıkarma sesi gelip açılıyor ve disk yönetiminde gözükmüyor.
Dediğiniz sorun galiba bios ile alakalı, sürümlere bakın güncelleyin. Bilgisayar hasar görmeden bu haldeyse büyük ihtimal bu yüzdendir.

Dediğiniz sorun galiba BIOS ile alakalı, sürümlere bakın güncelleyin. Bilgisayar hasar görmeden bu haldeyse büyük ihtimal bu yüzdendir.

Bağazı USB'ler sorunlu diğerleri hiç çalışmıyor BIOS Update sırasında flash sorun çıkarırsa anakart gitmezmi flash bellek olmadan güncelleyebilir miyim?

Dediğiniz sorun galiba BIOS ile alakalı, sürümlere bakın güncelleyin. Bilgisayar hasar görmeden bu haldeyse büyük ihtimal bu yüzdendir.

ASUS Suite3 ile güncelledim fakat hala USB'ler çalışmıyor.

Son düzenleme:

Hocam bilgisayara bir şey döküldümü veya bir hasar verdiniz mi? Genelde bu sorun BIOS ile çözülüyor çünkü.

Hocam bilgisayara bir şey döküldümü veya bir hasar verdiniz mi? Genelde bu sorun BIOS ile çözülüyor çünkü.

Yok hocam hiçbir şey dökülmedi zaten masanın üzerinde duruyor ama dediğiniz gibi acaba Warcry kasamın USB portları mı bozukki diye anakart USB portlarını denedim ama nafile onlar da görmüyor.

Yok hocam hiçbir şey dökülmedi zaten masanın üzerinde duruyor ama dediğiniz gibi acaba Warcry kasamın USB portları mı bozukki diye anakart USB portlarını denedim ama nafile onlar da görmüyor.

Hiçbir şey olmadan birden bozulmaz, oyun oynarken çökmemiş, bir şey dökülmemiş, yere düşmemiş. Teknik servise danışmak en iyi yöntem sanırım. Tanıdık bir bilgisayarcıya götürün hocam.

USB takılı iken disk yönetimini açarsam önce donuyor sonra USB çıkarma sesi gelip açılıyor ve disk yönetiminde gözükmüyor.
Başta 3 farklı cihazda denediğini yazmışsın, ayrıca flash bellekler Windows Disk Yönetiminde sorun çıkarmış. Fiziksel bir hasar almadıklarına da eminsen USB'lerin bölümlendirmelerinde bir hata olduğu bariz.
Bu uygulamayı kurup disklere erişim sağlamayı dene. Yapabiliyorsan flash bellekleri komple biçimlendir ve FAT32 formatında sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol et.

Flash bellekler bozuk, bilgisayar değil. Neyi teknik servise götürecek hocam?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…