Bilgisayar flash diski görmüyor

Akincii

Hectopat
Eski bir HP'ye sahibim. Uzun zamandir bilgisayar flash diskleri görmemeye başladi. Yani flash diski taktigimda hic ses seda yok. Ama fareyi taktigimda bilgisayar görüyor. Nasil çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Compaq bir bilgisayarda benzer bir hata gördüm. Bunu engelleyen virüs olabilir. Onun dışında sürücülerinizi güncelleyin. Mümkünse de temiz kurulum yapın. Büyük ihtimalle Windows 7 kullanıyorsundur, sistem hantallaşmıştır.

Not: Sorun hakkında detaylı çözümü olan arkadaşlar için belirteyim. Sorun şu: USB'yi takınca uyarı geliyor ve Windows sürücülerinizi yüklüyor diyor. Ardından sürücü bulunamadı diyerek Update'de aratıyor. Öyle de bulamayınca hata veriyor.

Sürücüleri yüklü mü? Değilse HP destek sayfasından indirin.
Sürücüler yüklü ve güncel.

HP Compaq bir bilgisayarda benzer bir hata gördüm. Bunu engelleyen virüs olabilir. Onun dışında sürücülerinizi güncelleyin. Mümkünse de temiz kurulum yapın. Büyük ihtimalle Windows 7 kullanıyorsundur, sistem hantallaşmıştır.

Not: Sorun hakkında detaylı çözümü olan arkadaşlar için belirteyim. Sorun şu: USB'yi takınca uyarı geliyor ve Windows sürücülerinizi yüklüyor diyor. Ardından sürücü bulunamadı diyerek Update'de aratıyor. Öyle de bulamayınca hata veriyor.
Hocam win 10 kullanıyorum .Hp nin sitesinde de win 10 için sürücüleri bulamadım .Yazdığınız nottaki işlemler bende gerçekleşmiyor. Usb yi taktığımda hiç bir ses seda uyarı almıyorum.Çok ama çok nadiren pc flash diski tanıyor.

Sürücüler yüklü ve güncel.

Hocam win 10 kullanıyorum .Hp nin sitesinde de win 10 için sürücüleri bulamadım .Yazdığınız nottaki işlemler bende gerçekleşmiyor. Usb yi taktığımda hiç bir ses seda uyarı almıyorum.Çok ama çok nadiren pc flash diski tanıyor.
Diski portun sonuna kadar sokmadan hafif aralık bırakarak sokmayı dener msin? Yani en dibe ittirme.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı