Bilgisayar formatlanırken ekran gitti

SyanAdam

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı formatlarken ekranım gitti. Flash belleğimi hazırladım, bilgisayar yeniden başlatıp BIOS ayarlarına girdim. Anakartım Gigabyte flash belleğimi BIOS ayarlarından en üste aldım ve save and exit dedim ve bilgisayarım çalışmasına rağmen ekranım gelmiyor.

Format dosyalarında bir hata olabilir veya farklı bir diski en üste almış olabilirsiniz.

BIOS ayarlarından format diskini seçtiğinizden eminseniz geriye sadece format dosyalarında bir sorun olduğu ortaya çıkıyor.

BIOS'ta Security Boot veya CSM ayarlarını değiştirdiniz mi? BIOS sıfırlama deneyin.

BIOS'ta Security boot veya CSM ayarlarını değiştirdiniz mi? BIOS sıfırlama deneyin.

Değiştirdiğimi hatırlamıyorum ama ekran kartım çalışmıyor şimdi kasa açıkken fark ettim.

Format dosyalarında bir hata olabilir veya farklı bir diski en üste almış olabilirsiniz.

BIOS ayarlarından format diskini seçtiğinizden eminseniz geriye sadece format dosyalarında bir sorun olduğu ortaya çıkıyor.

Dediğin gibi olsaydı tahminim format işleminin içerisinde hata verirdi diye düşünüyorum ama dediğin gibi olabilir.

Son düzenleme:
Değiştirdiğimi hatırlamıyorum ama ekran kartım çalışmıyor şimdi kasa açıkken fark ettim.

Dediğin gibi olsaydı tahminim format işleminin içerisinde hata verirdi diye düşünüyorum ama dediğin gibi olabilir.

Ben şahsen buna benzer bir durum yaşamıştım, format dosyasını yenileyince çözülmüştü. Bence deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı