norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.
Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #2 norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Başlangıç uygulamalarını kapatın. Artı 0 Eksi
norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Başlangıç uygulamalarını kapatın.
KS KS norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 GhostAHMET dedi: Başlangıç uygulamalarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalı. Artı 0 Eksi
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #4 Hard disk mi kullanıyorsunuz? Kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir bad sectör taraması yapın hard disk kullanıyorsanız. Artı 0 Eksi
Hard disk mi kullanıyorsunuz? Kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir bad sectör taraması yapın hard disk kullanıyorsanız.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 8 Ağustos 2024 #5 norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlatma açık mı? Artı 0 Eksi
norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlatma açık mı?
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #6 norent dedi: Hepsi kapalı. Genişletmek için tıkla... Arka plan uygulamalarını kapatın. HDD mi var SSD mi? Artı 0 Eksi
norent dedi: Hepsi kapalı. Genişletmek için tıkla... Arka plan uygulamalarını kapatın. HDD mi var SSD mi?
Rynoma Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu? Artı 0 Eksi
norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu?
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #8 norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Normal değil, donanımsal olabilir. Artı 0 Eksi
norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Normal değil, donanımsal olabilir.
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.056 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... BIOS Update et bende 2 dk bekliyordum BIOS gelmiş yeni kurdum onu ve bayağı hızlandı açılması. Artı 0 Eksi
norent dedi: Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı. Genişletmek için tıkla... BIOS Update et bende 2 dk bekliyordum BIOS gelmiş yeni kurdum onu ve bayağı hızlandı açılması.
KS KS norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #10 zevksiz kullanıcı dedi: Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu? Genişletmek için tıkla... Ruindry dedi: Hard disk mi kullanıyorsunuz? Kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir bad sectör taraması yapın hard disk kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... GhostAHMET dedi: Arka plan uygulamalarını kapatın. HDD mi var SSD mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bugün format attım yarım saat önce SSD kullanıyorum. Hızını da ölçtüm sonuç böyle. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
zevksiz kullanıcı dedi: Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu? Genişletmek için tıkla... Ruindry dedi: Hard disk mi kullanıyorsunuz? Kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir bad sectör taraması yapın hard disk kullanıyorsanız. Genişletmek için tıkla... GhostAHMET dedi: Arka plan uygulamalarını kapatın. HDD mi var SSD mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bugün format attım yarım saat önce SSD kullanıyorum. Hızını da ölçtüm sonuç böyle.