Bilgisayar geç açılıyor

norent

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.

Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.

Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu?

BIOS Update et bende 2 dk bekliyordum BIOS gelmiş yeni kurdum onu ve bayağı hızlandı açılması.

Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu?

Hard disk mi kullanıyorsunuz? Kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir bad sectör taraması yapın hard disk kullanıyorsanız.

Arka plan uygulamalarını kapatın. HDD mi var SSD mi?

Bilgisayara bugün format attım yarım saat önce SSD kullanıyorum.

Hızını da ölçtüm sonuç böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…