Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.
Başlangıç uygulamalarını kapatın.
Hızlı başlatma açık mı?Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.
Hepsi kapalı.
Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.
Normal değil, donanımsal olabilir.Bilgisayarım iyi değil ama eskiden daha hızlı açılıyordu 20 saniye civarında şu an 2 dakikada açılıyor. Bunun sebebi nedir? Format attım yine aynı.
Bilgisayarı temizleyin macun vs yenileyin ama bu durum kullandığınız disk de sorun var gibi gözüküyor peki depolama olarak dolu mu?
Hard disk mi kullanıyorsunuz? Kalıcı bir hasar oluşmuş olabilir bad sectör taraması yapın hard disk kullanıyorsanız.
Arka plan uygulamalarını kapatın. HDD mi var SSD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.