Bilgisayar geç açılmaya başladı

ErenMT

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım eskiden yaklaşık 25-30 saniyede açılıyordu. Çarşamba günü PlayStation 2 emülatörle beraber bir de oyun yükledim birkaç saat oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım. Yeniden açmak istediğimde açılması neredeyse 2 dakika sürdü. Sonra hemen emülatörü ve yüklediğim oyunu bilgisayardan kaldırdım ve virüs taraması yaptım. Hiç virüs çıkmadı fakat bu sorun hala devam ediyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım eskiden yaklaşık 25-30 saniyede açılıyordu. Çarşamba günü PlayStation 2 emülatörle beraber bir de oyun yükledim birkaç saat oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım. Yeniden açmak istediğimde açılması neredeyse 2 dakika sürdü. Sonra hemen emülatörü ve yüklediğim oyunu bilgisayardan kaldırdım ve virüs taraması yaptım. Hiç virüs çıkmadı fakat bu sorun hala devam ediyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
Görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine gelin emülatör ile birkaç programı başlangıç için devredışı birakın düzelir.

Görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine gelin emülatör ile birkaç programı başlangıç için devredışı birakın düzelir.
Emülatörle ilgili her şeyi sildim. Başlangıç da çalışan iki tane uygulama var onlar daha öncede çalışıyordu zaten.
Sistem de HDD mi var? Temiz kurulumdan sonra mı bunları yükledin?
Evet HDD kullanıyorum. Hayır temiz kurulum hiç yapmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı