Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Bilgisayarım normalde kapattığımda hemen ışıkları sönüp kapanıyordu, ama 5 6 seferdir kapatmamdan 4 5 dk sonra kapanıyor. Neden olabilir bir sıkıntı mı var acaba?
Bilgisayarım normalde kapattığımda hemen ışıkları sönüp kapanıyordu, ama 5 6 seferdir kapatmamdan 4 5 dk sonra kapanıyor. Neden olabilir bir sıkıntı mı var acaba?
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 156 4 Haziran 2023 #2 zannetmıyorum lakın bu arkada program çalısıyorsa ondan kaynaklı olabılır yenı guncelleme yapmıssa ondan kaynaklıda olabılır Artı 0 Eksi
zannetmıyorum lakın bu arkada program çalısıyorsa ondan kaynaklı olabılır yenı guncelleme yapmıssa ondan kaynaklıda olabılır
KS KS Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Hikmtdmr dedi: zannetmıyorum lakın bu arkada program çalısıyorsa ondan kaynaklı olabılır yenı guncelleme yapmıssa ondan kaynaklıda olabılır Genişletmek için tıkla... Arkada program çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim? Artı 0 Eksi
Hikmtdmr dedi: zannetmıyorum lakın bu arkada program çalısıyorsa ondan kaynaklı olabılır yenı guncelleme yapmıssa ondan kaynaklıda olabılır Genişletmek için tıkla... Arkada program çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim?