Bilgisayar genel internet yavaşlığı

xKrein

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar genel olarak bilgisayarda da internet çok yavaşladı sık sık kopmalar oluyor. Açık olan wifi'yı bulmuyor bulsa da bağlanamıyor bunun gibi sorunlar yaşamaya başladım. Tek bir wifi değil 2-3 yerden denedim hepsinde aynı sorun var ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
modeminle ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin benimde internetim sürekli düşüyordu ( kablo ile bağlanıyorum ) bu olay 2 hafta devam etti arkadaşıma sorduğumda ondada aynı durum mevcuttu bölgesel bir sıkıntı olduğunu anlamıştım sonra düzeldi,

sorum şu internet düşüyormu, yoksa sadece wifi demi problem var tam olarak ?

büyük ihtimal wifi de problem var akk dolmamış zaten dolsada başka kişilerin internetlerindende denedim hepsinde kesiliyor internet bi süre sonra yada anlık ping artışları yaşıyorum.Realtek sürücülerini güncellemek istiyorum belki ondandır diye ama onuda nasıl yapcağımı bilmiyorum.

internet başkalarındada kesiliyorsa sorun modem veya bölgesel dir sürücü güncellemenin sana ne gibi bir yararı olacakki ?

hayır başkalarının internetine kendi bilgisayarımı bağlayıp denedim başkalarında sorunsuzken bende kesılıyor sadece.telefon netini filanda bağladım hepsinde aynı sorun.

Merhaba, diğer yayımlanan Wi-Fi ağlarına bağlanabiliyor musunuz?
Bilgisayarınızın sürücüleri güncel mi?
Modeminizin markası/modeli ne?
Şu çözümleri deneyimleyin;
  • Ethernet kablosunu değiştirin.
  • Modemi resetleyin.
  • Modeminizin teknik servisine ulaşın.

Merhaba, diğer yayımlanan Wi-Fi ağlarına bağlanabiliyor musunuz?
Bilgisayarınızın sürücüleri güncel mi?
Modeminizin markası/modeli ne?
Şu çözümleri deneyimleyin;
  • Ethernet kablosunu değiştirin.
  • Modemi resetleyin.
  • Modeminizin teknik servisine ulaşın.
Yurtta kalıyorum yanı modemi resetleme gibi bi durumum yok ama sorun sadece bende yanı sadece bilgisayarda kesiliyo telefondan wifiya bağlanınca bi sorun yok,yada arakdaşlarımın bilgisayarlarında.Drive booster kullanıyorum orda sürücüler güncel diyor ama kendim nasıl bakarım bilmiyorum bi yardımcı olursanız onu bi güncelleyim hala devam ederse artık format atıcam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı