Bilgisayar Görüntü Gitme Sorunu

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Bugün sabah PC'yi açtım, internette normal dolaşırken birden görüntü gitti. Daha doğrusu şöyle, kasa görüntü vermeyi kesti, yani monitörde ''No Signal'' yazısı belirdi. Ama kasa hala çalışmaya devam ediyordu. Yani bütün LED'ler vs. açık, fanlar dönüyor. Uyarı ışıklarından CPU ve DRAM sırayla yanıp sönüyor. Neyse, bilgisayarı düğmesinden kapattım, tekrar açtım ve UEFI başlangıcında hani Gigabyte Gaming yazısı çıkıyor ya, orada Checking Disk dedi ve Scanning and Repairing the disk gibi bir yazıydı sanırım, öyle bir yazı çıktı ve bilgisayar açıldı. Normal bir şekilde 1-2 saat gezindim, Just Cause 3 oynarken birden yine monitörde sinyal kesildi, yani o monitörün mavi ışığı, bilgisayar kapalıykenki sarı ışığa döndü ve yine kasada bütün LED'leryanıyor (zaten yanması gereken LED'ler), fanlar dönüyor ve CPU ve DRAM uyarı ışıkları sıra sıra yanıp sönüyor. Bilgisayarı haziranın 7'sinde almıştım ve dün saat gece 3'e kadar (31 haziran yani) hiç böyle olmamıştı. Yani aklım karıştı, şöyle bir tahminde bulunmak istiyorum. DRAM ve CPU LED'leri yandığına göre acaba 2400 MHz değil de 3000 MHz mi olmalıydı, ki hiç sanmıyorum.
BIOS açılırken repairing the disk diyor, sorun HDD'de mi?
HD Tune ile HDD'ye test uyguladım ve disk sağlam çıktı.

sıkış bad.jpg

sıkış grafik.jpg

sıkış health.jpg

Ne yapmalıyım? Bunun hakkında Inventus'tan da yardım alacağım, fikirleriniz neler?

@Jira @apesh1t @Yusuf Ensar Ertan

Önemsemediğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Zaten sorunu da kendim çözdüm. Kimseye zorla bir şey yaptıramam ama siz konu dışında takılmaya devam edin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı