M Mehmetwq Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Merhaba iyi akşamlar. Bilgisayarımın Power tuşuna basıyorum ama hiçbir şekilde açılmıyor. Fanlar dönmüyor ama klavye ve kulaklığın ışığı yanıp sönüyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba iyi akşamlar. Bilgisayarımın Power tuşuna basıyorum ama hiçbir şekilde açılmıyor. Fanlar dönmüyor ama klavye ve kulaklığın ışığı yanıp sönüyor. Ne yapmalıyım?
KS KS M Mehmetwq Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #11 Shadownight dedi: Tahmin ettiğim gibi markası Power Boost mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu fotoğrafta bütün bilgiler var bakabilirsiniz Dosya Ekleri IMG_8454.jpeg 272,7 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Shadownight dedi: Tahmin ettiğim gibi markası Power Boost mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu fotoğrafta bütün bilgiler var bakabilirsiniz
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #12 Mehmetwq dedi: Hocam bu fotoğrafta bütün bilgiler var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU aşırı kötü gümlemiş büyük ihtimalle açmayın bence PC'yi tüm sistem bile yanabilir Allah korusun ev bile yanabilir öyle bir ihtimal var. Artı 0 Eksi
Mehmetwq dedi: Hocam bu fotoğrafta bütün bilgiler var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU aşırı kötü gümlemiş büyük ihtimalle açmayın bence PC'yi tüm sistem bile yanabilir Allah korusun ev bile yanabilir öyle bir ihtimal var.
KS KS M Mehmetwq Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #13 Shadownight dedi: Hocam PSU aşırı kötü gümlemiş büyük ihtimalle açmayın bence PC'yi tüm sistem bile yanabilir Allah korusun ev bile yanabilir öyle bir ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Tamam da benim ne yapmam lazım gümlemiş derken nasıl yani Artı 0 Eksi
Shadownight dedi: Hocam PSU aşırı kötü gümlemiş büyük ihtimalle açmayın bence PC'yi tüm sistem bile yanabilir Allah korusun ev bile yanabilir öyle bir ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Tamam da benim ne yapmam lazım gümlemiş derken nasıl yani
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 29 Aralık 2024 #14 Mehmetwq dedi: Tamam da benim ne yapmam lazım gümlemiş derken nasıl yani Genişletmek için tıkla... değiştirceksiniz demek istemiş. Artı 0 Eksi
Mehmetwq dedi: Tamam da benim ne yapmam lazım gümlemiş derken nasıl yani Genişletmek için tıkla... değiştirceksiniz demek istemiş.
KS KS M Mehmetwq Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #15 849721 dedi: Değiştirceksiniz demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Peki tamam teşekkürler Artı 0 Eksi