Bilgisayar güç tuşuna basınca 1 saniyede açılıp kapanıyor

florecz3

Hectopat
Bilgisayarın güç tuşuna bastığımda fanlar 1 saniye çalışıyor ve duruyor ve anakartın ışığı yanıyor. Sizce neden olabilir?

Parçalar:
  • ASUS M2N-X Plus.
  • AMD Phenom 2
  • 3 GB RAM.
  • 220 v PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerin yuvalarına tam oturup oturmadığını kontrol edin. Çıkartıp, iki parça zannediyorum RAM'leriniz. Tekini takıp çalıştırın. Her yuvada deneyin. PC'nin açıldığı kombinasyonu bulana kadar deneyin.

Bilgisayarın güç tuşuna bastığımda fanlar 1 saniye çalışıyor ve duruyor ve anakartın ışığı yanıyor. Sizce neden olabilir?

Parçalar:
  • ASUS M2N-X Plus.
  • AMD Phenom 2
  • 3 GB RAM.
  • 220 v PSU.

Aynısı bana olmuştu RAM'lerimden biri tam oturmamıştı çıkartıp tekrar tam oturmasını sağladım sorunum çözüldü. Bunu deneyin sorununuz çözülecektir.

RAM'lerin yuvalarına tam oturup oturmadığını kontrol edin. Çıkartıp, iki parça zannediyorum RAM'leriniz. Tekini takıp çalıştırın. Her yuvada deneyin. PC'nin açıldığı kombinasyonu bulana kadar deneyin.

Teşekkürler bunu deneyeceğim.
Aynısı bana olmuştu RAM'lerimden biri tam oturmamıştı çıkartıp tekrar tam oturmasını sağladım sorunum çözüldü. Bunu deneyin sorununuz çözülecektir.

Teşekkürler olursa söyleyeceğim.
Windows 8 mi kullanmaktasınız?

Hayır Windows 7 sanırım donanımsal bir hata.

Parçalar:
  • ASUS M2N-X Plus.
  • AMD Phenom 2
  • 3 GB RAM.
  • 220 v PSU.
Belki bilgisayar kasasındaki güç tuşu problemlidir anakartın üzerinde bir adet güç tuşu olacak ona basarak açtınız mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı