Bilgisayar güç tuşuna basınca 4-5 saniye sonra açılıyor

bueakbaba

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 2060 12 GB
Anakart
H510m pro
İşlemci
İ5 10500
Merhaba, bilgisayarı dün 2. el aldım açılışını kontrol etmedim açtıktan sonra 2-5 arası bir sürede açılıyor. Bu bir sorun mu? Anakarta baglanmamiş parçalar var altta onlardan mı kaynaklı? Fotoğraf atabilirim?

Sorun değil de PSU geç çalışıyor olabilir. Elimde 2 adet PSU mevcut bir tanesi Rampage 600W PSU bir tane de Cooler Master MWE 2 750W bronz. Bu iki PSU'ya ilk kez güç veriyorum, bilgisayar açma düğmesine basıyorum ve Rampage PSU sistem anında açılıyor fakat Cooler Master sistem 2 saniye gecikme ile açılıyor, sonrasında ise gecikme söz konusu değil. Böyle modelden modele farklı yanıt süreleri veren PSU'lar mevcut markası modeli kaliteli olsa da.

Sdd ama bilgisayar güç geç gidiyor hızlı açılıyor 27saniyede

Sorun değil de PSU geç çalışıyor olabilir. Elimde 2 adet PSU mevcut bir tanesi Rampage 600W PSU bir tane de Cooler Master MWE 2 750W bronz. Bu iki PSU'ya ilk kez güç veriyorum, bilgisayar açma düğmesine basıyorum ve Rampage PSU sistem anında açılıyor fakat Cooler Master sistem 2 saniye gecikme ile açılıyor, sonrasında ise gecikme söz konusu değil. Böyle modelden modele farklı yanıt süreleri veren PSU'lar mevcut markası modeli kaliteli olsa da.
Benimkiside 600w rampage 80 bronz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı