Çözüldü Bilgisayar güvenli modda farklı pin istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorunu çözdüm eğer yaşayan olursa buraya çözümü yazıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bizden pin yerine şifre istediği için yeniden başlat + elimizi Shift tuşuna basılı tutuyoruz gelen ekranda sorun giderme gelişmiş seçeneklere tıklıyoruz ağ ile güvenli modu etkinleştire tıkladıktan sonra pin ile giriş yaptım belki işine yarayan olur.
Bilgisayari güvenli modda başlattim ancak çıkış yapamiyorum. Pin yanlış diyor güvenli modda farkli bir pin soruyor ve ben bunu bilmiyorum.
arkadaşın dediği gibi micrasoft hesabının şifresini gir. olmuyorsaeğer farklı farklı modlara geçiş yapabiliyorsan onun pin kodunu kırabilirsin.bu arada half life opposing force birisii ilk defa görüyorum.

Güvenli modda hello pin girişine izin verilmez. Microsoft account parolanızı girmeniz gerekli.

Onu da bilmiyorum ne yapmam gerek.

Arkadaşın dediği gibi micrasoft hesabının şifresini gir. Olmuyorsaeğer farklı farklı modlara geçiş yapabiliyorsan onun pin kodunu kırabilirsin. Bu arada Half-Life opposing Force birisii ilk defa görüyorum.

Maalesef Microsoft sifremi bilmiyorum adrian sheppardı severim :D

Microsoft hesabınızın şifresi gerekiyor sanırım. PIN yerine şifre ister zaten.
10 ise bunu deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı