Kerem Sevim44
Hectopat
Bilgisayari güvenli modda başlattim ancak çıkış yapamiyorum. Pin yanlış diyor güvenli modda farkli bir pin soruyor ve ben bunu bilmiyorum.
Microsoft hesabınızın şifresini deneyin ve bilgisayarı güvenli moddan çıkartabiliyor musun?
arkadaşın dediği gibi micrasoft hesabının şifresini gir. olmuyorsaeğer farklı farklı modlara geçiş yapabiliyorsan onun pin kodunu kırabilirsin.bu arada half life opposing force birisii ilk defa görüyorum.Bilgisayari güvenli modda başlattim ancak çıkış yapamiyorum. Pin yanlış diyor güvenli modda farkli bir pin soruyor ve ben bunu bilmiyorum.
Neden çözüm işaretlediniz ki? Başka bir şey gelmiyor aklıma, şifreyi kaldırmayı deneyin.
Yanlışlıkla isaretledim nasıl kaldiricagim.
Güvenli modda hello pin girişine izin verilmez. Microsoft account parolanızı girmeniz gerekli.
Arkadaşın dediği gibi micrasoft hesabının şifresini gir. Olmuyorsaeğer farklı farklı modlara geçiş yapabiliyorsan onun pin kodunu kırabilirsin. Bu arada Half-Life opposing Force birisii ilk defa görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.